کد خبر: 4137717
تاریخ انتشار : ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۵

مسابقه خاطره‌نویسی یادواره تنها شهید سوادآموزی البرز برگزار می‌شود

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش البرز گفت: به‌مناسبت هفته معلم، مسابقه خاطره‌نویسی با عنوان یادواره تنها شهید سوادآموزی این استان برگزار می‌شود.

مسابقه خاطره‌نویسی یادواره شهید سوادآموزی البرزی

به گزارش ایکنا، به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش البرز، رویا عسگرپور، معاون سوادآموزی آموزش و پرورش البرز اظهار کرد: به‌مناسبت هفته معلم، مسابقه خاطره‌نویسی با عنوان یادواره تنها شهید سوادآموزی این استان برگزار می‌شود.

وی افزود: برای همه فعالان عرصه تعلیم و تربیت و به‌ویژه در حوزه سوادآموزی در طول دوران برگزاری کلاس‌های سوادآموزی اتفاقات و رویدادهای تلخ و شیرین زیادی‌ روی داده است.

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش البرز گفت: از یک سو این خاطرات برای ما درس‌آموز است و منجر به تجربه می‌شود، و از سوی دیگر برخی از خاطرات تأثیرات ماندگاری بر جای گذاشته و حس شیرین تعلیم و تعلم را در کام ما صدچندان می‌کند. در همین راستا مسابقه خاطره‌نویسی یادواره شهید عباسعلی البرزی ویژه آموزش‌دهندگان، پیشکسوتان و فعالان عرصه سوادآموزی برگزار می‌شود.

عسگرپور ادامه داد: علاقه‌مندان می‌توانند برای شرکت در مسابقه خاطرات خود را در قالب ورد و با درج مشخصات تا پایان اردیبهشت‌ماه به آیدی @savadalborz در بستر شبکه شاد برای دبیرخانه این مسابقه ارسال کنند.

انتهای پیام
captcha