کد خبر: 4137720
تاریخ انتشار : ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۵

انصراف الجزایر از عضویت در اتحادیه بین‌المجالس به نفع فلسطین

پارلمان الجزایر از انصراف «منذر بودن»، رئیس بزرگ‌ترین فراکسیون این پارلمان از ریاست کمیته مبارزه با تروریسم اتحادیه بین‌المجالس به دلیل پذیرش عضویت رژیم صهیونیستی در این پارلمان خبر داد.

به گزارش ایکنا به نقل از تی ار تی عربی، شورای ملی خلق الجزایر، بزرگ‌ترین فراکسیون پارلمان این کشور اعلام کرد: «مندز بودن»، نائب‌رئیس این فراکسیون از ریاست کمیته مبارزه با تروریسم در اتحادیه بین‌المجالس به دلیل عضویت رژیم صهیونیستی در این نهاد، انصراف داده است.

در بیانیه این شورا آمده است که این تصمیم پس از رایزنی‌های گسترده و در راستای مواضع قاطع الجزایر در مورد مسائل عادلانه در جهان که مهم‌ترین آنها مسئله فلسطین است، گرفته شده است.

الجزایر به نمایندگی منذر بودن، معاون رئیس فراکسیون شورای ملی خلق، در جریان کار صد و چهل و ششمین مجمع عمومی اتحادیه بین‌المجالس به عنوان رئیس «گروه مشاور عالی مبارزه با تروریسم و ​​افراط‌گرایی خشونت‌آمیز» انتخاب شد. این اجلاس از 11 تا 15 مارس در بحرین برگزار شد.

در بیانیه شورای ملی خلق الجزایر آمده است که مجمع عمومی اتحادیه بین‌المجالس در آن زمان اعضای جدید «کمیته مبارزه با تروریسم و ​​افراط‌گرایی خشونت‌آمیز» را تصویب کرد که شامل رژیم صهیونیستی نیز می‌شد.

با این حال برای تأخیر در اعلام این تصمیم توضیحی ارائه نشده و همچنین تصریح شده است که این انصراف تنها از ریاست کمیته مذکور بوده و عضویت همچنان پابرجا است.

الجزایر از برقراری روابط با رژیم صهیونیستی امتناع می‌ورزد و خواستار تشکیل کشور فلسطین به پایتختی قدس شرقی است.

انتهای پیام
captcha