کد خبر: 4141578
تاریخ انتشار : ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۰:۰۹

اجلاسیه آستان‌های مقدس و بقاع متبرکه در قم برگزار می‌شود

سخنگوی ششمین اجلاسیه آستان‌های‌ مقدس و بقاع متبرکه کشور ضمن اعلام میزبانی شهر‌ قم از این رویداد گفت: ششمین اجلاسیه آستان‌های‌ مقدس و بقاع‌ متبرکه کشور، ۳۰ اردیبهشت‌ماه از ساعت ۸:۳۰ در ساختمان حوزه نمایندگی ولی فقیه در امور و حج و زیارت قم برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام سیدحسین رکن‌الدینی، سخنگوی ششمین اجلاسیه «آستان‌های‌مقدس و بقاع متبرکه کشور»به گزارش ایکنا از قم، حجت‌الاسلام سیدحسین رکن‌الدینی، سخنگوی ششمین اجلاسیه آستان‌های‌ مقدس و بقاع متبرکه کشور در نشست خبری این اجلاسیه که 27 اردیبشهت‌ماه در سالن جلسات حوزه‌ نمایندگی‌ ولی‌ فقیه در امور حج و زیارت در قم برگزار شد، ضمن اعلام میزبانی شهر‌ قم از این رویداد گفت: ششمین اجلاسیه آستان‌های‌ مقدس و بقاع‌ متبرکه کشور با حضور تولیت‌های آستان‌ قدس‌ رضوی، حرم‌ مطهر حضرت‌ معصومه(س)، آستان‌ مقدس حضرت شاهچراغ(ع)، آستان‌ مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) و تولیت مسجد مقدس‌ جمکران برگزار می‌شود.

وی افزود: دیگر عضو این اجلاسیه، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه‌ کشور، حجت‌الاسلام سیدمهدی‌ خاموشی است و علت عضویت اوقاف این است که هشت هزار و ۷۶۷ بقعه در کل کشور تحت‌نظر این نهاد اداره می‌شود که شش هزار و ۶۰۰ بقعه متعلق به امامزادگان و ۳۳ بقعه نیز برای پیامبران است.

رکن‌الدینی با بیان اینکه بعثه رهبری که مسئولیت زیارت خارج از کشور را برعهده دارد نیز دیگر عضو حاضر در این اجلاسیه است، اظهار کرد: در این اجلاسیه، هفت کارگروه فرهنگی، اجتماعی، حقوقی و امنیتی، اقتصادی، آموزشی و پژوهشی، معماری و مهندسی و همچنین رسانه و فضای مجازی که ذیل کمیته دائمی فعالیت می‌کنند، گزارش‌های سالانه خود را ارائه می‌دهند.

سخنگوی ششمین اجلاسیه آستان‌‌های‌ مقدس و بقاع متبرکه کشور ادامه داد: تولیت‌های آستان‌های مقدس از سخنرانان این رویداد هستند، همچنین حجت‌الاسلام سیدمحمدحسین راجی، نویسنده کتاب «صعود چهل ساله» و مدیر اندیشکده راهبردی سُعَداء به‌عنوان سخنران ویژه در این مراسم حضور دارد.

وی گفت: این اجلاسیه روز ۳۰ اردیبهشت‌ماه از ساعت ۸:۳۰ در ساختمان شماره دو حوزه نمایندگی ولی فقیه در امور و حج و زیارت قم برگزار می‌شود.

انتهای پیام
captcha