کد خبر: 4143666
تاریخ انتشار : ۰۵ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۰۲

بازگشت اسدالله اسدی دیپلمات گروگان گرفته شدن ایران به کشور

اسدالله اسدی، دیپلمات گروگان گرفته شده جمهوری اسلامی ایران پس از تحمل ۵ سال اسارت دقایقی پیش به آغوش میهن اسلامی‌ باز گشت.

به گزارش ایکنا، اسدالله اسدی در تاریخ ۹ تیر ۱۳۹۷ با طراحی رژیم صهیونیستی و عاملیت برخی سرویس‌های امنیتی اروپایی، در آلمان به گروگان گرفته شده بود.

اسدی  در بدو ورود به کشور مورد استقبال علی بهادری‌جهرمی، سخنگوی دولت و کاظم غریب‌آبادی، معاون امور بین الملل قوه قضاییه و دبیر ستاد حقوق بشر کشور قرار گفت.

به گفته کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان، جمهوری اسلامی ایران از بدو امر با اتخاذ مواضع منطقی و در دفاع از حقوق ایرانیان، ضمن اعلام اعتراض و محکومیت نقض مصونیت دیپلماتیک دیپلمات ایرانی، تمام تلاش خود را برای آزادی این شهروند و دیپلمات ایرانی بکار بست و نهایتاً در پی نشست‌های متناوب و مشترک امنیتی و رایزنی وزرای خارجه ایران و بلژیک طی توافقی دوجانبه با دولت بلژیک، آزادی این دیپلمات به گروگان گرفته شده محقق شد.

انتهای پیام
captcha