کد خبر: 4148798
تاریخ انتشار : ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۹

۷۰۰ بیمار خاص تحت پوشش کمیته امداد البرز هستند

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) البرز گفت: 700 بیمار خاص تحت پوشش کمیته امداد استان هستند و از خدمات درمانی بهره می‌برند.

محمد محمدی فرد مدیرکل کمیته امداد البرز

به گزارش ایکنا، به نقل از روابط عمومی کمیته امام خمینی(ره) البرز، محمد محمدی‌فرد، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) البرز، ۲۹ خردادماه در نشست تفاهم‌نامه همکاری کمیته امداد و صندوق حمایت از بیماران صعب‌العلاج بیمه سلامت این استان اظهار کرد: ۷۰۰ بیمار خاص زیر پوشش این نهاد حمایتی هستند و از خدمات درمانی بهره می‌برند.

وی با بیان اینکه طبق اساسنامه این صندوق، سازمان بیمه سلامت ایران اقدام به پوشش مازاد هزینه‌های دارو و خدمات بیماران خاص و صعب‌العلاج می‌کند، افزود: ۱۰۷ بیماری‌ خاص و صعب‌العلاج ابلاغی از سوی وزارت بهداشت شامل تالاسمی، هموفیلی، ام اس، بیماران دیالیزی، بال پروانه‌ای، انواع تیپ‌های اس ام ای، اتیسم، سرطان، سکته مغزی و بیماران مزمن روانی مشمول حمایت‌های این صندوق هستند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) البرز گفت: به‌منظور بهره‌مندی بیماران خاص، صعب‌العلاج و نادر از مزایای این صندوق، برخورداری آن‌ها از پوشش بیمه پایه یک سازمان بیمه‌گر پایه الزامی است. لازم به ذکر است که بیماران برای استفاده از خدمات این صندوق باید نشاندار شده و در سیستم ثبت‌نام کنند.

محمدی‌فرد بیان کرد: سال گذشته برای ۱۸ هزار مورد از مددجویان مبلغ سه میلیارد تومان کمک هزینه فرانشیز(کسری بیمه) و خدمات ویژه درمان نیازمندان پرداخت شد.

یادآور می‌شود، در راستای مساعدت به مددجویان دارای بیماری خاص و صعب‌العلاج کمیته امداد، تفاهم‌نامه مشترک میان صندوق حمایت از این بیماران با اداره‌کل کمیته امداد البرز منعقد شد و با توجه به عدم امکان پرداخت اولیه خدمات تشخیصی و درمانی توسط مددجویان در صورت ارائه تقبل هزینه و یا پرداخت توسط کمیته امداد، با ارائه اصل مدارک درمانی به بیمه سلامت، میزان مساعدت طبق الزامات صندوق بیماران صعب‌العلاج، در وجه امداد پرداخت می‌شود.

انتهای پیام
captcha