به گزارش خبرنگار ایکنا، حجتالاسلام والمسلمین مرتضی شعبانزاده، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم، عصر امروز، ۲۹ خرداد در دیدار با مدیر حوزههای علمیه کشور ضمن تشریح فعالیتها و اقدامات تبلیغی، ترویجی و فرهنگی این اداره کل اظهار کرد: با توجه به دغدغه مقام معظم رهبری و مراجع معظم تقلید بسیاری از فعالیتهای تبلیغی ما حول محور نونهالان، نوجوانان و جوانان است، بهطوری که در حال حاضر ۱۸۰ مؤسسه قرآنی در استان قم فعالیت دارند که این مؤسسات در استان، رسالت ارائه آموزشهای قرآنی به ۱۴ هزار نونهال ۴ الی ۶ سال را بر عهده دارند.
وی با بیان اینکه سازمان در تربیت مربی و کادر قرآنی نیز ورود پیدا کرده است، عنوان کرد: با تلاشهای انجام شده توانستیم با شرکت ۶۲۳ نفر در آزمون حافظان قرآن کریم رتبه نخست حفظ در کشور را کسب کنیم.
شعبانزاده با اشاره به اینکه از تمام جمعیت دانشآموزان استان قم ۵ درصد را انتخاب کردهایم، خاطرنشان کرد: این افراد جزو دانشآموزان کنشگر پیشران هستند تا بتوانیم با استفاده از ظرفیت نوجوانها به سراغ آنها برویم.
وی با بیان اینکه در نظر داریم مجتمع نور را به سازمان تبلیغات کودک و نوجوان تبدیل کنیم، تصریح کرد: در همین راستا تلاش داریم مجتمع فاطمه الزهرا(س) را به سازمان تبلیغات خانواده تبدیل کنیم.
عضو شورای اداری استان قم ادامه داد: این مجتمع در منطقه سه آموزش و پرورش تمرکز بر ارتباط با ۳۰ هزار دانشآموز دختر دارد تا از طریق دختران به مادران برسیم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم با اشاره به اینکه در این عرصه دو هدف اصلی دنبال میشود، یادآور شد: در مرحله نخست این رویکرد مادرانی که ظرفیت کنشگری دارند، تقویت خواهند شد و در محور دوم، دخترانی که میتوانند کنشگر شوند، شناسایی میشوند.
شعبانزاده بیان کرد: همچنین ۲۰ مجموعه تربیتمحور برادران و خواهران در استان قم را از دو سال گذشته شناسایی کرده و ارتباط لازم با آنها را برقرار کردهایم.
وی با بیان اینکه ۷۰۰ مسجد فعال در استان قم وجود دارد، گفت: حداقل ۱۰۰ کانون فرهنگی ـ هنری ظرفیت ارتباط با دانشآموزان را در استان قم دارند.
وی با اشاره به اینکه اداره شهرستان کار تخصصی خود را احیای مساجد قرار داده است، بیان کرد: ۲۵۰ نشست تخصصی ویژه تبیین برای آموزش ۶ هزار کنشگر برگزار کردهایم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی قم با بیان اینکه برای اینکه تبیین را برای همه رقم بزنیم به لشکری نیاز داریم که با استفاده از ظرفیت آنها به سراغ جهاد تبیین برویم، ابراز کرد: به دنبال این هستیم ۱۴ هزار نفر از آقایان و ۱۴ هزار نفر از بانوان با آموزشهای لازم کنشگر جهاد تبیین شوند و معنای جهاد تبیین را نیز از مقام معظم رهبری الهام گرفتهایم.
وی با اشاره به اینکه مدارس نقطه هدف ما قرار دارند، اظهار کرد: تلاش کردیم در مدارس موضوعاتی از جمله تربیت دانشآموز کنشگر، تقویت معلمان در عرصه جهاد تبیین، تربیت دانشآموزان در عرصه جهاد تبیین، اصلاح سبک زندگی با زیست عفیفانه دنبال کنیم.
انتهای پیام