کد خبر: 4152551
تاریخ انتشار : ۱۴ تير ۱۴۰۲ - ۰۸:۵۲

ثبت‌نام دوره آموزشی قواعد روایات «خَلَف» و «خَلّاد» از حمزه کوفی آغاز شد

دوره آموزشی قواعد روایات «خَلَف» و «خَلّاد» از حمزه کوفی برای نخستین بار در سطح کشور با نظارت یکی از حافظان بین‌المللی قرآن برگزار می‌شود.

قواعد روایات «خلف» و «خلاّد» از حمزه کوفی

به گزارش ایکنا، دوره آموزشی قواعد روایات «خلف» و «خلّاد» از حمزه کوفی برای نخستین بار در سطح کشور تحت نظارت مهدی حسنی، حافظ و مجیز قرائات عشر به صورت مجازی و از طریق نرم‌افزار قرار برگزار می‌شود.


بیشتر بخوانید:

فراخوان برگزاری دوره آموزشی قواعد روایات «ورش از نافع» و «قالون از نافع» + صوت

اسامی قبول شدگان آزمون نهایی قرائت نافع مدنی اعلام شد


بنابر گفته ناصر مقدسی، مسئول دوره آموزشی قواعد روایات «خَلَف بن هِشام البَزّاز (۱۵۰-۲۲۰ق) از حمزه بن حبیب» و «روایت خَلّاد بن خالد الشَیبانی (۱۴۲-۲۲۰ق) از حمزه بن حبیب»، پذیرفته‌شدگان آزمون نهایی دوره آموزشی قواعد روایات «ورش از نافع» و «قالون از نافع» می‌توانند در این دوره حضور پیدا کنند.

همچنین سایر بانوان و آقایان علاقه‌مندان به شرط سپری کردن دوره آموزشی قرائت «نافع مدنی» می‌توانند از طریق پیام‌رسان ایتا به آیدی Mr_Jafarizadeh@ پیام ارسال و در این دوره نام‌نویسی کنند. 

از دیگر شروط ثبت‌نام در دوره فوق، نام‌نویسی در هر دو روایت «خلف» و «خلّاد» از حمزه کوفی است. همچنین ظرفیت ثبت‌نام در این دوره محدود است و نخستین جلسه نیز پنجشنبه، ۲۹ تیرماه برگزار خواهد شد. 

قاریان علاقه‌مند از سراسر کشور برای دریافت اخبار جدید از دوره‌های آموزش تجوید و قرائات می‌توانند در کانال http://Eitaa.com/eqrah_hassani عضو شوند. 

انتهای پیام
captcha