کد خبر: 4159212
تاریخ انتشار : ۰۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۸

تربیت کنشگران حرفه‌ای در عرصه حجاب و عفاف در کردستان

تربیت کنشگران حرفه‌ای در عرصه حجاب و عفاف در کردستان مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان گفت: تربیت کنشگران حرفه‌ای در عرصه عفاف و حجاب از جوانان و کارکنان از جمله برنامه‌های اداره ارشاد اسلامی استان در عرصه عفاف و حجاب است.

علی اصغر دریایی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان

به گزارش ایکنا از کردستان، علی اصغر دریایی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان امروز، 8 مرداد در نشست تبیینی در عرصه عفاف و حجاب با قدردانی از بانوان محجبه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: زنان و مردان غیور کُرد در زمان رضاخان با همه توان در مقابل کشف حجاب ایستادند.

وی به برنامه‌های اجرایی در عرصه عفاف و حجاب اشاره کرد و افزود: دو راهبرد مهم و برنامه‌ریزی شده در مبحث عفاف و حجاب مورد نظر قرار گرفته است یکی از این راهبردها رعایت عفت که منجر به رعایت حجاب خواهد شد و دیگر کار اقناعی و ایجابی که با استفاده از فعالیت‌های فرهنگی و هنری دنبال می‌شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان بیان کرد: تربیت کنشگران حرفه‌ای در عرصه عفاف و حجاب از جوانان و کارکنان این اداره نیز از جمله برنامه‌های عرصه عفاف و حجاب است.

وی با اشاره به برنامه فرهنگی و هنری در راستای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب گفت: نمایشگاه مد و لباس و اردوی زیست عفیفانه در اردوگاه امام علی(ع) نیز از جمله مهم‌ترین این برنامه‌ها بود.

یادآور می‌شود؛ در پایان این مراسم از بانوان اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان با اهدای لوح تقدیر  از سوی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان تجلیل و قدردانی شد.

انتهای پیام
captcha