کد خبر: 4164728
تاریخ انتشار : ۰۲ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۰

گردهمایی اعتراضی علما و ذاکرین پاکستان

علما و ذاکرین پاکستان در گردهمایی سراسری مخالفت خود را با لایحه موسوم به احترام صحابه، امهات مومنین و اهل‌بیت(ع) اعلام کردند.

گردهمایی اعتراضی علما و ذاکرین پاکستان

به گزارش ایکنا به نقل از نمایندگی المصطفی در اسلام آباد، به دنبال تصویب قانونی در پارلمان ملی پاکستان و مجلس سنای این کشور توسط جریان افراطی با عنوان حرمت صحابه، مهات المؤمنین و اهل بیت(ع) که علما و اندیشمندان پیرو مکتب اهل‌بیت(ع) و برخی علمای اهل‌سنت به صورت جداگانه در سخنان خود آن را محکوم کرده و فراخوان گردهمایی سراسری علما و ذاکرین از سوی علمای برجسته پاکستان صادر شد.

این فراخوان با حمایت کامل شخصیت‌ها و گروه‌های علمایی پاکستان از جمله شورای علمای شیعه، مجلس وحدت مسلمین، سازمان دانشجویان امامیه، سازمان امامیه، سازمان دانشجویان جعفری و بسیاری از نخبگان، شخصیت‌های علمی و فرهنگی و اجتماعی و خیل کثیری ازعلما و جمعی از ذاکرین شهیر مواجه شد.

در بیانیه پایانی این گردهمایی ضمن اعلام وحدت و یکپارچگی و موضع واحد در برابر این موضوع، تصویب این قانون را علیه تشیع و اهل‌سنت دانسته و ضمن محکومیت تصویب آن، خواستار ابطال قانون مصوب شدند.

گردهمایی اعتراضی علما و ذاکرین پاکستان

انتهای پیام
captcha