کد خبر: 4169940
تاریخ انتشار : ۲۸ شهريور ۱۴۰۲ - ۲۳:۲۸

۳۰۰ عنوان برنامه در هفته دفاع مقدس در همدان اجرا می‌شود

مدیر اجرایی شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان همدان گفت: در هفته دفاع مقدس بیش از ۳۰۰ عنوان برنامه در قالب ۲ هزار و ۷۰۰ برنامه در سطح استان اجرا خواهد شد.

هادی آزادی مدیر اجرایی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های های دفاع مقدسبه گزارش ایکنا از همدان، هادی آزادی، مدیر اجرایی شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان همدان، امروز ۲۸ شهریور ماه، در نشست خبری با اصحاب رسانه، به مناسبت هفته دفاع مقدس اظهار کرد: در هفته دفاع مقدس بیش از ۳۰۰ عنوان برنامه در قالب ۲ هزار و ۷۰۰ برنامه در سطح استان   اجرا خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه امسال با شعار «ما متحدیم» برنامه‌ها اجرا می‌شود، افزود: با توجه به اینکه امسال سال برگزاری دومین کنگره ۸ هزار شهید استان است بنابراین هفته دفاع مقدس نیز از اهمیت ویژ‌ه‌ای برخوردار است و با استقبال اقشار مختلف مردم از  برنامه فصل شیدایی نیز نشان می‌دهد هر جایی برنامه‌ها با کیفیت برگزار شود مردم استقبال خواهند کرد، بیش از ۱۵۰ هزار نفر از این برنامه استقبال کردند.

آزادی با تأکيد بر اینکه از ۲۹ شهریور ماه هفته دفاع مقدس به صورت رسمی آغاز می‌شود، بیان کرد: در این هفته تجلیل از خانواده شهدا و پیشکسوتان دفاع مقدس، گرامیداشت مقام شهدا، بزرگداشت حماسه عملیات «کمان ۹۹» با عنوان ولایتمداری، علم و دانش‌پژوهی، بزرگداشت شهدای سلامت با عنوان «زنان، خانواده و سلامت» است.

مدیر اجرایی شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ادامه داد: در هفته دفاع مقدس بیش از ۳ هزار سرکشی از  خانواده شهدا و تقدیم «نشان سرو» انجام می‌شود، با وحدت ملی، بصیرت و دشمن‌شناسی که باید به تبیین نقش ولایت و رهبری در دفاع مقدس پرداخته‌شود و همچنین رژه نیروهای مسلح روز ۳۱ شهریورماه در مرکز استان و پنج شهرستان برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به دیگر برنامه‌های هفته دفاع مقدس بیان کرد: برگزاری مراسم غبارروبی گلزار شهدا در ۲۱۰ نقطه از استان در گلزار‌های مطهر، بازدید رایگان از باغ موزه دفاع مقدس را شنبه اول مهر ماه خواهیم داشت، برگزاری جشن‌های «افتخار من» و ارتباط نسل‌های گذشته از طریق جمع‌آوری خاطرات رزمندگان که توسط دانش‌آموزان و فرهنگیان در ۲۵۰۰ مدرسه استان صورت خواهد پذیرفت،  افتتاحیه جشنواره هنری فانوس در سالن شهید آوینی برگزار می‌شود.

آزادی ادامه داد: برپایی میز خدمت در ادارت و شهرداری‌ها و سایر دستگاه‌های خدمت‌رسانی استان، رونمایی از  ۵ جلد کتاب مرتبط با دفاع مقدس توسط ستاد کنگره و واحد ادبیات اداره کل حفظ آثار، نواختن زنگ مقاومت بر مدارس سراسر استان در اول مهر ماه،  برگزاری مسابقات ورزشی، تئاتر خیابانی و اجرای نمایش سرود، اعزام گروه‌های جهادی به مناطق محروم ،نذر خون  و برگزاری نشست‌های بصیرتی هم از دیگر  برنامه‌ها در این هفته‌ است.

مدیر اجرایی شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان با اشاره به افتتاح یادمان پنج شهید گمنام و خوشنام ارتفاعات الوند به عنوان پایگاه فرهنگی، افزود: رونمایی از طرح‌ها یادمان‌های جغرافیای حماسی از جمله طرح یادمان شهدای مفقودالاثر شهر همدان با توجه به اینکه پیکر قریب به ۴۳۴ شهید استان هنوز برنگشته که برای نخستین بار یادمانی برای شهدای مفقود الاثر رونمایی می‌شود و ساخت یادمان شهدای بمباران انبار نفت نیز در برنامه قرار دارد.

انتهای پیام
captcha