
به گزارش ایکنا، به نقل از روابط عمومی ادارهکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس البرز، سردار ابوالفضل اسلامی، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان البرز با اشاره به برگزاری مراسم تشییع پیکر شش شهید گمنام دوران دفاع مقدس با حضور پرشور مردم شهیدپرور کرج گفت: روز یکشنبه، 26 آذرماه همزمان با سالروز شهادت حضرت زهرا(س) پیکر دو شهید، یکی در پارک عباسآباد محمدشهر و دیگری در هیئت رزمندگان شمال کرج تدفین شد.
وی با بیان اینکه پیکر چهار شهید دیگر نیز تا ۱۵ روز دیگر در چهار نقطه از استان البرز به خاک سپرده میشود، اظهار کرد: پیکر مطهر یکی از این شهدای گمنام در روستای ایپک شهرستان اشتهارد و دیگری در سایت هستهای در منطقه گوهردشت تدفین خواهد شد.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان البرز گفت: پیکر یکی دیگر از این شهدای والامقام در ادارهکل آموزش و پرورش استان البرز و شهید دیگر نیز در کارخانه نوآوری و صنایع خلاق آرام خواهد گرفت. کوچکترین شهیدی که امروز میهمان کرجیها بود، هنگام شهادت ۱۶ سال سن داشت.
انتهای پیام