کد خبر: 4194151
تاریخ انتشار : ۲۶ دی ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۵
سردار اسدی با اشاره به حمله موشکی سپاه:

دشمن در آن طرف فرات هم در تیررس جمهوری اسلامی است

معاون بازرسی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا با اشاره به حمله موشکی بامداد امروز سپاه به مقر تروریست‌ها و عوامل موساد گفت: تروریست‌ها و حامیان آنها اگر در آن طرف رودخانه فرات هم باشند از تیررس جمهوری اسلامی ایران خارج نیستند و خیلی راحت مورد هدف قرار خواهند گرفت.

سردار سرتیپ محمدجعفر اسدی، معاون بازرسی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا

سردار سرتیپ محمدجعفر اسدی، معاون بازرسی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا و فرمانده اسبق نیروی زمینی سپاه پاسداران در گفت‌وگو با ایکنا، درباره حمله بامداد امروز سپاه پاسداران به مقر موساد و تروریست‌های داعشی در اقلیم کردستان عراق و بخش‌هایی از سوریه اظهار کرد: معلم بزرگ همه ما امام خمینی(ره) است که بر همه ما منت دارند و همه ما مدیون ایشان هستیم و ایشان این درس را به ما آموختند که جنگ میان حق و باطل تمامی ندارد و نباید نسبت به اینکه دشمن ما را رها خواهد کرد خوش‌بین بود.

وی افزود: وظیفه جبهه حق این است که با باطل مقابله کند. آمریکایی‌ها تعداد بسیار زیادی از داعشی‌ها را آموزش و در سوریه و عراق اسکان دادند ولی جمهوری اسلامی ایران به خوبی و با اشراف اطلاعاتی که به این مناطق داشت توانست به نقشه شوم آمریکا پی ببرد و پیش از آنکه داعش به ایران حمله کند ما سر مار را در سوریه و عراق قطع کردیم.

حمله موشکی سپاه؛ نمایش قدرت جبهه حق علیه باطل

معاون بازرسی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا بیان کرد: حمله موشکی بامداد امروز سپاه پاسداران را باید قدرت جبهه حق علیه باطل دانست که خداوند منت گذاشت تا بدین‌وسیله تعدادی از تروریست‌ها به درک واصل شوند. پس از این حمله موشکی بسیاری از دشمنان و بدخواهان حساب کار دست‌شان خواهد آمد تا دیگر افکار شوم در اذهان‌شان شکل نگیرد.

سردار اسدی با بیان اینکه دشمن باید بداند با چه کشوری طرف است، گفت: تروریست‌ها و حامیانشان اگر آن طرف رودخانه فرات هم حضور داشته باشند از تیررس جمهوری اسلامی ایران خارج نیستند و آنها را خیلی راحت و با قدرت مورد هدف قرار خواهیم داد.

فرمانده اسبق نیروی زمینی سپاه پاسداران بیان کرد: جان‌برکفان سپاه پاسداران وظیفه‌ای را انجام دادند که بر دوش آنها بود ولی باید این را مدنظر قرار داد تا وقتی که شیطان بزرگ به بقای خود ادامه می‌دهد، امنیت این کشور مورد تهدید است و لذا امیدوارم روزی برسد که شیطان بزرگ و غده سرطانی یعنی رژیم منحوس اسرائیل و شیاطین دیگر از بین بروند و دنیا از شر اینها خلاصی یابد.

فرمانده اسبق نیروی زمینی سپاه پاسداران با اشاره به قدرت بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران گفت: دشمن اگر این قدرت بازدارندگی ما را مشاهده نمی‌کرد یک دقیقه را هم برای حمله به ایران از دست نمی‌داد؛ اینکه جنگ تحمیلی را علیه ملت ایران آغاز کردند و بعد از آن مدام دست به تحریم ملت ایران زدند و تروریست‌ها را علیه جمهوری اسلامی تحریک کردند همه اینها نشان می‌دهد دشمن خودش جرئت رویارویی مستقیم با ما را ندارد چون جمهوری اسلامی یک قدرت منطقه‌ای است و پشتوانه مردمی خوبی دارد. شاید خیلی از مردم ایران از اقداماتی که در صنعت دفاعی کشور انجام می‌شود خبر نداشته باشند ولی شبانه‌روز مهندسان دفاعی کشور در حال تقویت بنیه بازدارندگی و دفاعی هستند.

سیلی‌های ادامه‌دار جمهوری اسلامی به دشمن

وی با بیان اینکه سیلی‌هایی که دشمن از جمهوری اسلامی ایران خواهد خورد ادامه‌دار است و شدت می‌یابد، اظهار کرد: در این شرایط باید مراقب بود غفلت صورت نگیرد تا مبادا متضرر شویم. جنایت تروریستی کرمان برای ما یک اتفاق اندوهگین بود. یک تار موی شهدای جنایت تروریستی کرمان به صدها هزار خبیثی که مقابل ما ایستاده‌اند می‌ارزد. وظیفه داریم که امنیت مردم را تأمین کنیم و این تکلیف است که باید انجام شود.

 معاون بازرسی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا بیان کرد: خوشحالیم دیده‌بانی به‌نام مقام معظم رهبری را در بین خود داریم که می‌فرمایند خرمشهرها در پیش است و شما یقین داشته باشید طوفان‌الاقصی هزاران برابر خرمشهر در این عالم قیمت دارد. مطمئن باشید وقتی دیده‌بان می‌فرمایند به قله نزدیک هستیم اعتقاد داریم حتماً این موضوع اتفاق می‌افتد.

انتهای پیام
captcha