به گزارش خبرنگار ایکنا، حجتالاسلام والمسلمین سیدمحمد ذوالفقاری، مدیر زائران غیر ایرانی حرم مطهر رضوی، عصر دوشنبه دوم بهمنماه طی سخنانی در این گردهمایی، اظهار کرد: از نظر اسلام دوران نوجوانی بسیار اهمیت دارد. در این دوران است که بنای شخصیت فردی و اجتماعی انسان پیریزی میشود. روش تربیتی اسلام بر این امر تأکید دارد که نوجوان این مقطع از زندگیاش را با معرفت و پاکی سپری کند.
استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: نوجوانان در این مقطع سنی به محبت واقعی و الگوی حقیقی نیاز دارند و در پییافتن یک نقطه اتکای روانی و روحی هستند و دوست دارند، دیگران به شخصیتشان احترام بگذارند و او را مورد توجه قرار دهند.
مدیر زائرین غیر ایرانی حرم رضوی گفت: در سایه خورشید تابان طوس در حرم امام مهربانیها در میلاد حضرت امام جواد(ع) میزبان نوجوانانی از کشورهای لبنان، سوریه، یمن، عراق، بحرین، کویت و عربستان هستیم تا ضمن گرامیداشت این میلاد فرخنده و معرفی مولود فرخنده این روز مبارک بر اساس دستورات تولیت آستان قدس رضوی توجه ویژهای به نوجوانان داشته باشیم.
حجتالاسلام والمسلمین ذوالفقاری در بخش دیگری از سخنان خود پارسایی، علم و دانش و بخشندگی را از صفات بارز امام جواد(ع) توصیف کرد و افزود: حضرت(ع) با سرمایه معنوی خود که از سرچشمه ولایت مطلقه و الهام ربانی نشأت گرفته بود، احکام اسلامی را گسترش داد و به تعلیم و ارشاد اهتمام ورزید.
وی ادامه داد: امام جواد(ع) توانست افزون بر رهبری جامعه اسلامی، در حوزه نظام امامت و ولایت به تبیین احکام الهی و آموزههای قرآنی بهعنوان وظیفه اصلی و نیز تبیین نظام ولایی در حوزه سیاسی بپردازد.
مدیر زائران غیر ایرانی آستان قدس رضوی در بیان فضائل امام جواد(ع) گفت: حضرت(ع) علم و دانش را یکی از مهمترین عوامل پیروزی و رسیدن به کمالات معرفی میکرد و به انسانهای کمالخواه و حقیقتطلب توصیه کردند که در راه رسیدن به کمال دنیوی و اخروی از این نیروی کارآمد بهره لازم را بگیرند.
حجتالاسلام والمسلمین ذوالفقاری با اشاره به جوان بودن حضرت امام جواد(ع) در دوران امامت، تصریح کرد: از ویژگیهای والای امام جواد(ع) میتوان به جوان بودن ایشان و تقوا و خویشتن داری در دوران جوانی، و بذل و بخشش و انفاق و نیز پرهیزکاری و مناعت طبع اشاره کرد.
وی بر ضرورت الگوگیری از سیره زندگانی آن حضرت تأکید کرد و گفت: امام جواد(ع) همانند سایر ائمه(ع) الگوی کامل انسانمداری و نمونه بارز عبادت و بندگی بود.