کد خبر: 4197327
تاریخ انتشار : ۱۲ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۷

اجرای 20 ویژه برنامه در منطقه 13 به‌مناسبت دهه فجر

همزمان با چهل‌وپنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی شکوهمند ایران، 20 عنوان ویژه برنامه فرهنگی، اجتماعی در محلات منطقه 13 با تمرکز بر معرفی آرمان‌ها و دستاوردهای انقلاب به نسل نوجوان و جوان برگزار می‌شود.

محمدهادی علی‌احمدی، شهردار منطقه 13 در گفت‌وگو با ایکنا، با اشاره به پاسداشت ایام مبارک دهه فجر 1402 و ترویج ارزش‌ها و اهداف انقلاب اسلامی با بهره‌گیری از ظرفیت‌ها و امکانات گفت: امروز زنگ انقلاب اسلامی، همزمان با سراسر کشور در مدارس منتخب نواحی چهارگانه نواخته شد تا آغازگر برنامه‌های دهه فجر باشد. 
 
وی معرفی انقلاب اسلامی ایران، آرمان‌ها و دستاوردهای آن به نسل نوجوان و جوان را از مهمترین اهداف برگزاری ویژه برنامه‌های چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی دانست و افزود: این برنامه‌ها در مراکز فرهنگی، مساجد، مدارس، فرهنگسرای امید و مراکز تفریحی ورزشی منطقه توسط اداره فرهنگی منطقه 13 برگزار می‌شود.
 
شهردار منطقه 13 با بیان اینکه در اجرای برنامه‌های ویژه دهه فجر تمرکز خاصی بر برنامه‌های فرهنگی دانش‌آموزی شده است، اظهار کرد: در این راستا، اردوی نیم‌روزه، تفریحی و سیاحتی و بازدید جمعی از دانش‌آموزان مدارس از کاخ موزه سعدآباد و منزل امام خمینی(ره)، حضور جمعی از دانش‌آموزان دهه هشتادی در گلزار شهدا برای غبارروبی و عطرافشانی مزار شهدا و تجدید میثاق با آرمان‌های امام راحل، برگزاری مسابقات قرآنی با محوریت حفظ سوره مبارکه فجر از طریق پتانسیل دانش‌آموزان دهه هشتادی و اهدای جوایز به برترین‌ها، نمایش فیلم فاخر انقلابی در سرای محلات با حضور شهروندان به خصوص نسل جوان و دهه هشتادی‌ها تدارک دیده شده است.
 
علی‌احمدی از دیگر برنامه‌های در نظر گرفته شده در دهه فجر را کاشت نهال به یاد شهدای دانش‌آموز، جشن‌های مردمی در مساجد، برپایی ایستگاه فرهنگی در مسیر راهپیمایی روز ۲۲ بهمن، برپایی نمایشگاه دستاوردهای انقلاب اسلامی، برافراشتن پرچم سه رنگ جمهوری اسلامی در میدانگاه‌های اصلی، برگزاری مسابقات فرهنگی و هنری، جشن انقلاب، نورافشانی و گلبانگ تکبیر اعلام کرد.
 
فاطمه بختیاری
انتهای پیام
captcha