کد خبر: 4200923
تاریخ انتشار : ۰۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۸
در قم

نشست «تبیین هوش مصنوعی و ظرفیت‌های آن برای نشر معارف اهل‌ بیت(ع)» برگزار می‌شود

نشست «تبیین هوش مصنوعی و ظرفیت‌های آن برای نشر معارف اهل‌بیت(ع)» در سالن اجتماعات مجمع جهانی اهل‌ بیت(ع) قم برگزار می‌شود.

نشست «تبیین هوش مصنوعی و ظرفیت‌های آن برای نشر معارف اهل‌بیت(ع)»به گزارش ایکنا از قم، پیش‌نشست همایش بین‌المللی «هوش مصنوعی؛ فرهنگ و علوم اسلامی» با موضوع «تبیین هوش مصنوعی و ظرفیت‌های آن برای نشر معارف اهل‌ بیت(ع)» از سوی معاونت علمی و فرهنگی مجمع جهانی اهل‌ بیت(ع) با همکاری ستاد راهبری فناوری‌های هوشمند حوزه‌های علمیه برگزار می‌شود.

این نشست با ارائه محمدرضا قاسمی، دبیر ستاد فناوری‌های هوشمند حوزه‌های علمیه و روح‌الله رحمانی، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران و از مدیران سابق مایکروسافت و آمازون برگزار می‌‌شود.

نشست «تبیین هوش مصنوعی و ظرفیت‌های آن برای نشر معارف اهل‌ بیت(ع)»، چهارشنبه، دوم اسفندماه از ساعت ۱۲:۳۰ تا ۱۴ در قم، بلوار جمهوری اسلامی، نبش کوچه ۶، مجمع جهانی اهل‌ بیت(ع)، سالن اجتماعات اهل‌ بیت(ع) برگزار می‌شود.

انتهای پیام
captcha