
به گزارش خبرنگار ایکنا،
زهرا نقیزاده، رئیس جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س) در رأس هیئتی متشکل از بانوان عضو جهاد دانشگاهی و خبرگزاری بین المللی
قرآن (ایکنا) روز گذشته، چهارشنبه 26 اردیبهشت در منزل شهید حجتالاسلام سیدمهدی تقوی، رئیس اسبق سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور و مدیرعامل ایکنا حضور یافته و با همسر این شهید بزرگوار دیدار و گفتوگو کردند.
مریمسادات سمائی، همسر شهید تقوی در جریان این دیدار گفت: اگر بخواهم در میان همه اخلاقیات و ویژگیهای بارز این شهید به ویژگی خاصی اشاره کنم باید از پیروی از ولایت فقیه نام ببرم.
وی ادامه داد: شهیدتقوی بسیار ولایتپذیر بود و ولایتپذیری را نیز اینگونه معنی میکرد که نباید ما منتظر باشیم تا ولی فقیه سخنی بگویند و ما در پی اجرای آن باشیم؛ بلکه باید نظام فکری ایشان را درک کرده و هر رویدادی که در جامعه رخ میدهد را در همان چارچوب و نظام فکری ولی فقیه تحلیل کرده و این امر باید مبنای انجام وظیفه ما باشد و در این راستا حرکت کنیم.
همسر شهید تقوی افزود: این شهید بزرگوار در همین راستا با نیروهای مسلح در ارتباط بودند و در دورههای آموزشی نظام فکری رهبر معظم انقلاب را تدریس میکردند و حتی در دورههای آموزشی، نخبگان شهرها را شناسایی کرده و برای آنان دوره آموزشی گذاشته و رابطی نیز به این منظور تعیین میکردند که برخی از این افراد، امامان جماعت و جمعه شهرها بودند.
سمائی تصریح کرد: شهید بسیار مقید بودند که اعضای خانواده و به ویژه من را که دلمشغولیهای زندگی و رسیدگی به سه فرزند داشتم، از این نکات آموزشی جدا نباشیم و اطلاعاتم در این مورد بهروز باشد. شهید تقوی استادی تمامعیار برای من بود و من همانند شاگرد در برابر ایشان زانوی ادب میزدم و میآموختم.
وی در پایان گفت: با شنیدن خبر شهادتش، شاید بسیار گریه کردم، ولی برای خود او خوشحال بودم چون شهید از سوی سیدالشهداء(ع) انتخاب میشود. او آرزوی شهادت داشت و شهادتش اثبات حقانیت راهش بود و از خداوند متعال میخواهم که شهادت در راهش را نصیب ما کند با این وجود او را هنوز زنده میدانم چرا که در گرفتاریها همراه ما هستند.
شهید حجتالاسلام والمسلمین سیدمهدی تقوی؛ مدیرعامل اسبق ایکنا و از فعالان قرآنی کشور متولد سال 1349 که در نوجوانی از نیروهای تخریبچی دوره دفاع مقدس به شمار میرفت و سابقه حضور در عملیاتهایی همچون کربلای5، نصر4 و بیتالمقدس2 را داشت.
وی پس از اتمام جنگ و در حالیکه از جانبازان دفاع مقدس به شمار میرفت برای تحصیل در علوم دینی به قم رفت و پس از سالها تحصیل، به فعالیتهای قرآنی ـ فرهنگی پرداخت و در سمتهایی همچون معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی، ریاست خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایكنا) و مدیرعاملی سازمان قرآنی دانشگاهیان كشور به فعالیت پرداخت.
از جمله دغدغههای اصلی شهیدتقوی تمركز بر مباحث علوم انسانی ـ اسلامی و آموزههای قرآنی بود که در این راستا میتوان به پرداختن به مسئله وحدت حوزه و دانشگاه، ترویج اندیشه قرآنی، گفتمان انقلاب اسلامی و نظام اقتصادی از دیدگاه قرآن اشاره کرد.
مجموعهای از سخنرانیهای این روحانی شهید به مناسبت ایام فاطمیه، در قالب کتابی تحت عنوان «قدر مخفی» به چاپ رسیده و از او به یادگار مانده است.
شهید تقوی در حمله تروریستی داعش به مجلس شورای اسلامی ایران در سال 1396 به درجه رفیع شهادت نائل آمد و طبق وصیت خودش در بهشت معصومه(س) در شهر مقدس قم به خاک سپرده شد.
انتهای پیام