کد خبر: 4216172
تاریخ انتشار : ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۳
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان:

مردمی‌سازی تبلیغ در استان سمنان تحقق یافته است

حجت‌الاسلام و المسلمین عبداللهی با بیان اینکه امروز شاهد تحقق مردمی‌سازی تبلیغ هستیم، افزود: برگزاری شادپیمایی‌ها و مراسم مذهبی نمونه ویژه این امر هستند.

حجت الاسلام عبدالهی مدیر کل تبلیغات اسلامی استان سمنان

به گزارش ایکنا از سمنان، حجت‌الاسلام و المسلمین عباس عبدالهی، مدیر کل تبلیغات اسلامی استان سمنان، ظهر امروز، 27 اردیبهشت در جمع خبرنگاران با اشاره به بیانیه گام دوم و رویکرد جدید تبلیغات اسلامی  گفت: قطعا تنها جایی که جوان‌گرایی در آن عملیاتی شده در مجموعه تبلیغات اسلامی سراسر کشور و استان سمنان بوده است.

وی ادامه داد: تبیین اسلام ناب و مقابله هوشمند با تهاجم دشمنان در عرصه فرهنگ دو مأموریتی است که دوره جدید مدیریت تبلیغات اسلامی آن را دنبال می‌کند.

حجت‌الاسلام عبداللهی با اشاره به اینکه بر این اساس ۲۰۰ طلبه جوان نخبه به مجموعه تبلیغات اسلامی سراسر کشور تزریق شدند و این منشأ تحول خوبی در سراسر کشور شد، اظهار کرد: راه‌اندازی معاونت رسانه‌ای یکی از این تحولات است که شاهد برکات آن در سراسر جامعه هستیم.

به گفته وی؛ برنامه‌هایی مانند محفل که مورد اقبال خاص مردم قرار گرفت ماحصل ایجاد این معاونت در تبلیغات اسلامی هستند که بر این اساس شادپیمایی‌ها و جشن‌های مناسبتی مانند برگزاری جشن بزرگ غدیر در ۶۰۰ شهر از دیگر تحولاتی بود که در کل کشور شاهد آن بودیم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان  با بیان اینکه در استان نیز همین  رویدادها برگزار شده که در ایامی مانند غدیر و اربعین شاهد حضور پرشور مردم در صحنه‌ها هستیم که خوشبختانه هیئت های مذهبی میدان‌داری می‌کنند و این نشان از مردمی کردن کارها در حوزه تبلیغ دین است.

عبداللهی به شعار سال یعنی مشارکت مردم در جهش تولید اشاره کرد و افزود: ما از سال‌ها قبل  شاید اولین ارگانی بودیم که مردمی‌سازی را در عملیات و در مناسبت‌های مختلف به منصه ظهور رساندیم که عملیات عظیم غدیر و پیاده‌روی جاماندگان اربعین در زمره این برنامه‌ها است که شاهد هستیم چه شور عظیمی را در بین مردم ایجاد کرده است.

به گفته وی؛ به واسطه کمبود بودجه ما رؤسای ادارات را مجاب کردیم که با هیأت‌های مذهبی رایزنی و آنها را وارد میدان کند تا از نذورات مردمی هم بهره گرفته و عملیات میدانی داشته باشیم.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان سمنان افزود: مردم استان نشان داده‌اند که هر کجا صحبتی از ائمه اطهار (ع) باشد در میدان هستند و این ارادت مردم را به ساحت مقدس اهل بیت (ع) نشان می‌دهد.

انتهای پیام
captcha