کد خبر: 4216519
تاریخ انتشار : ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۴

استفاده ابزاری صهیونیست‌ها از «دین ابراهیمی» برای سیطره بر منطقه

عبدالله ابراهیم صالح، صهیونیسم‌پژوه در کتابی با عنوان «دین ابراهیمی و تحمیل زعامت صهیونیست‌ها در منطقه»، این دین خیالی را ابزاری برای نفوذ و تقویت سیطره صهیونیست‌ها بر منطقه در یک پوشش دینی توصیف می‌کند.

به گزارش ایکنا به نقل المیادین، عبدالله ابراهیم صالح، پژوهشگر صهیونیسم در کتابی با عنوان «دین ابراهیمی و تحمیل زعامت صهیونیست‌ها در منطقه»، این دین خیالی را ابزاری برای نفوذ و تقویت سیطره صهیونیست‌ها بر منطقه در یک پوشش دینی توصیف می‌کند.

نگارنده بر این باور است که اصطلاحات «ابراهیمی»، «ادیان ابراهیمی»، «وحدت ادیان» و غیره، در ظاهر، دارای معانی خوب و پسندیده‌ای مانند همزیستی و صلح بوده اما در واقع پلی برای معانی نادرست و مخرب هستند. به گفته وی این اصطلاح با این هدف وضع شده است که [اسرائیل] را به عنوان دولتی که «نماینده یهودیان» جهان است رسمیت بخشد و بتواند از مشروعیت دین یهود و ذکر آن در کتب مقدس مسلمانان و مسیحیان، توجیهی دینی برای وجود این رژیم غیرقانونی در منطقه استفاده شود. این در حالی است که مسلمانان و حتی پیروان دین مسیحیت در دهه‌های گذشته نیز از شر رژیم اسرائیل و اقدامات آن در امان نبوده‌اند.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا، در توافقی به نام ابراهیم، آن را توافق عادی‌سازی روابط بین [اسرائیل] از یک سو و امارات و بحرین از سویی دیگر نامید که در تاریخ 13 اوت 2020 اعلام شد. دیوید فریدمن، سفیر وقت آمریکا در قدس اشغالی مدعی شد دلیل نام‌گذاری این توافق، جایگاه معنوی حضرت ابراهیم(ع) در ادیان آسمانی به عنوان نمادی برای وحدت ادیان اسلام، مسیحیت و یهودیت است.

نویسنده با اشاره به اینکه طراحان و پیروان این توافق دورترین افراد از دین و دینداری هستند، هدف آنها از تعبیرات مذهبی برای پیمان عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی را توجیه حضور اشغالگران غاصب و فراتر از آن تحمیل رهبری و سیطره صهیونیست‌ها بر منطقه توصیف کرد.

نویسنده در 11 فصل کتاب به پیشینه «دین» جدید ابراهیمی، رابطه آن با ادیان آسمانی، به‌ویژه با یهودیت و جنبش صهیونیسم و طرح‌های آمریکا در منطقه و مسئله فلسطین می‌پردازد و ارتباط این دین جعلی و شرارت‌های صهیونیست‌ها و جاه‌طلبی‌های استعماری آنها در ارتباط با دیگر کشورهای منطقه را مانند مصر، عربستان، ترکیه و ایران نشان می‌دهد.

نویسنده همچنین به نقل از صبری سمیره، پژوهشگر اردنی، این طرح را دارای پیشینه‌ای به قدمت چندین دهه در محافل آمریکایی می‌داند که مورد سوءاستفاده حامیان رژیم صهیونیستی در تداوم اشغالگری و همچنین جلوگیری از حمایت دیگر کشورها از حقوق مردم فلسطین شده است.

انتهای پیام
captcha