کد خبر: 4217521
تاریخ انتشار : ۰۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۳
دبیرکل هلال احمر خبر داد:

پوشش مراسم تشییع شهید آیت‌الله رئیسی از سوی 1690 نیروی امدادی

دبیرکل جمعیت هلال احمر از به کارگیری 1290 نیروی امدادی، 350 نیروی پشتیبانی و 50 نیروی ستادی برای مراسم تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی در تهران خبر داد.

به کارگیری 1690 نیروی امدادی برای پوشش مراسم تشییع شهید آیت‌الله رئیسیبه گزارش ایکنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال احمر؛ یعقوب سلیمانی، دبیرکل جمعیت هلال احمر با اشاره به آماده‌باش 100 درصدی هلال احمر در استان‌هایی که مراسم تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی در آن برگزار می‌شود، گفت: نیروهای هلال احمر فردا در مراسم تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی از ساعاتی قبل از مراسم در 64 نقطه شهر تهران مستقر می‌شوند.

وی افزود: هلال احمر با بکارگیری 1290 نیروی عملیاتی، 350 نیروی پشتیبانی و 50 نیروی ستادی، پوشش امدادی را انجام می‌دهد. علاوه بر این تجهیزات لجستیک هلال احمر شامل 26 دستگاه آمبولانس،27 خودروی عملیاتی، پنج خودروی نجات، سه دستگاه اتوبوس آمبولانس، پنج دستگاه موتور امدادی و در مجموع 100 خودرو و بالگرد هلال احمر در این عملیات به کار گرفته می‌شوند.

سلیمانی ادامه داد: نیروهای هلال احمر در مبادی منتهی به میدان آزادی، خیابان کارگر شمالی و جنوبی، دانشگاه تهران، میدان انقلاب، چهارراه ولیعصر و خیابان‌های منتهی به محدوده برگزاری مراسم مستقر می‌شوند و تا ساعاتی پس از مراسم نیز پوشش امدادی مراسم ادامه خواهد داشت تا تمامی‌شهروندان بتوانند در ایمنی کامل در مراسم تشییع شهید آیت‌الله رئیسی حاضر شوند.

انتهای پیام
captcha