کد خبر: 4218466
تاریخ انتشار : ۰۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۸

ارتقای زیرساخت‌های حوزه سلامت؛ هدیه ماندگار شهید جمهور به مردم فارس

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، توسعه و ارتقای کمی و کیفی زیرساخت‌های ارائه خدمات بهداشتی درمانی در استان فارس و دیگر نقاط کشور را دستاورد و هدیه‌ای ماندگار از شهید خدمت و دولت مردمی سیزدهم برای مردم ایران عنوان کرد.

سید ابوالفضل هاشمی اصل، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیرازبه گزارش ایکنا از فارس، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، سید ابوالفضل هاشمی اصل، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز امروز، 6 خردادماه ضمن تکریم یاد شهید آیت‌الله رئیسی، شهید جمهور و همراهانش، شهدای خدمت گفت: توسعه و ارتقای کمی و کیفی زیرساخت‌های ارائه خدمات بهداشتی درمانی در استان فارس و دیگر نقاط کشور دستاورد و هدیه‌ای ماندگار از شهید خدمت و دولت مردمی سیزدهم برای مردم ایران است.

وی گفت: با روی کار آمدن دولت سیزدهم و با تلاش بی‌وقفه‌ شهید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی و تیم جهادی ‌اش، حکایت خدمات سه ساله‌ شهید جمهور در عرصه‌های مختلف کشور، از جمله بهداشت و درمان،‌ طوماری طویل و الهام‌بخش است که شاید، گذر ایامی باید تا اهمیت آن بر مردم ایران آشکار شود.

معاون دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به ارتقای زیرساخت‌های حوزه سلامت در بخش‌های مختلف از جمله تکمیل و بهره‌برداری از پروژه‌های نیمه تمام، تقویت نیروی انسانی، تسریع در پرداخت‌های کارکنان و تامین منابع مالی مورد نیاز در حوزه سلامت، افزود: بهره‌برداری از 155 پروژه عمرانی به متراژ 90 هزار مترمربع با صرف هزار میلیارد تومان اعتبار، در دست ساخت بودن 254 پروژه عمرانی سلامت محور با متراژ بیش از 505 هزار مترمربع را گواهی بر این ادعا دانست.

هاشمی اصل همچنین از راه‌اندازی 4 بیمارستان جدید شامل بیمارستان شهدای سلامت نی‌ریز، بیمارستان حضرت امام علی(ع) کازرون، بیمارستان حاج صدیقی گله‌دار، فورگ داراب و تامین زمین و پیگیری برای ساخت 3 بیمارستان هوشمند با بیش از 2 هزار و 800 تخت بیمارستانی در خاک پهناور فارس در دولت سیزدهم خبر داد.

به گفته وی، تقویت شبکه بهداشتی فارس با راه‌اندازی 49 واحد بهداشتی جدید و ساخت و استقرار 34 کانکس خانه بهداشت عشایری با اعتباری بیش از 10 میلیارد تومان در راستای محرومیت‌زدایی و ارائه خدمت سلامت محور در مناطق روستایی و عشایری تحت پوشش دانشگاه از دیگر اقدامات دولت سیزدهم در استان فارس بوده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز یادآور شد: تامین تجهیزات پزشکی سرمایه‌ای به ارزش یک‌هزار و 300 میلیارد تومان، برگزاری 10 آزمون استخدامی و جذب هزار و 400 نیروی جدید، بهبود چرخه مالی مجموعه سلامت استان با پیگیری و تحقق بهره‌مندی از تهاتر مالیاتی، پرداخت 34 ماه از مطالبات اساتید، پزشکان و کارکنان دانشگاه و تبدیل وضعیت 5 هزار و 165 نفر از مشمولان قانون تبدیل وضعیت ایثارگری را می‌توان به عنوان بخش کوچکی از دیگر دستاوردهای دولت مردمی بیان کرد.

انتهای پیام
captcha