کد خبر: 4218632
تاریخ انتشار : ۰۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۱
حسن مسلمی‌نائینی:

کار برای رضای خدا از ویژگی‌های بارز شهید آیت‌الله رئیسی بود

رئیس جهاددانشگاهی در مراسم هفتمین روز شهادت شهیدان راه خدمت در دانشگاه علم و فرهنگ گفت:‌ خداباوری و کار برای رضای خدا یکی‌ از ویژگی‌های بارز شهید آیت‌الله رئیسی بود و همواره به جهادگران توصیه می‌کردند که برای خدا کار کنید.

کار برای رضای خدا از ویژگی‌های بارز شهید آیت‌الله رئیسی بودبه گزارش خبرنگار ایکنا، مراسم هفتمین روز شهادت شهیدان راه خدمت امروز، هفتم خردادماه با حضور مدیران و جهادگران واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی در مرکز همایش‌های بین‌المللی دانشگاه علم و فرهنگ تهران برگزار شد. 

در ابتدای این مراسم، پس از تلاوت آیاتی چند از کلام‌الله مجید و پخش کلیپی از سخنان شهید آیت‌الله رئیسی در جمع جهادگران جهاددانشگاهی، حسن مسلمی‌نائینی، رئیس جهاددانشگاهی طی سخنانی ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت آیت‌الله رئیسی و هیئت همراه، اظهار کرد: در مدتی که خدمت عزیزان در جهاد بوده‌ام، خدمت رئیس‌جمهور شهید رسیدم که توصیه‌هایی نیز برای فعالیت‌های جهاددانشگاهی داشتند. خداباوری و کار برای خدا یکی‌ از ویژگی‌های بارز ایشان بود و همواره به جهادگران توصیه می‌کردند که برای خدا کار کنید و پس از آن از هیچ چیزی نترسید. شهید آیت‌الله رئیسی خویشتن‌د‌ار بودند و همواره اخلاقیات را رعایت می‌کردند‌. مردم‌باوری نیز از دیگر ویژگی‌های ایشان بود و با اساتید و دانشجویان نیز به خوبی ارتباط داشتند. مرحوم دکتر عادل آذر از مهره‌های خدومی بودند که به رئیس‌جمهور شهید در انتخاب وزارت و مسئولان کمک کردند و همین مسئله نشان دهنده دقت عمل و توجه شهيد آیت‌الله رئیسی به نظر کارشناسان و اساتید بود.

کار برای رضای خدا از ویژگی‌های بارز شهید آیت‌الله رئیسی بود

مسلمی‌نائینی با بیان اینکه شهید آیت‌الله رئیسی دغدغه مردم‌داری از مدیران رده بالا تا مردم را داشتند و همواره تأکید داشتند که با توکل به خدا کار کنید، گفت: توسل به ائمه(ع) و تهجد از دیگر ویژگی‌های ایشان بود. به یاد دارم که ایشان در جلسه شورای عالی جوانان و نوجوانان در رابطه با بحث وام‌های ازدواج که به دلیل تأخیر برخی بانک‌ها تعداد کمتری وام به جوانان پرداخت شده بود، مسئول بانک مرکزی که در جلسه حضور داشت را بازخواست کرده و ضمن درخواست توضیح از وی، به آن مسئول این‌گونه عنوان کردند که برای دعا کردن به اینجا نیامده و باید توضیح بدهید که چرا تعداد وام کمتر از میزان لازم بوده است. 

کار برای مردم؛ عمل صالح و توفیق الهی

رئیس جهاددانشگاهی با بیان اینکه خودباوری نیز از دیگر ویژگی‌های شهید آیت‌الله رئیسی بود، تصریح کرد: ایشان همواره تأکید داشتند که کار برای مردم، عمل صالح و توفیق الهی است و به همه مسئولان توصیه می‌کردند که هرچه برای مردم کار کنیم، اندک است. ایشان باور داشتند که می‌توانند به مردم خدمت کنند و با همین خودباوری وارد میدان شدند. امیدواریم خداوند متعال توفیق دهد که مسیر خدمتی که شهید آیت‌الله رئیسی باز کردند را ادامه دهیم. ان‌شاءالله این مسیر با قوت و قدرت ادامه پیدا کند.

بنابر گزارش ایکنا، در ادامه این مراسم حجت‌الاسلام عبدی‌مقدم، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علم و فرهنگ نیز در سخنانی با اشاره به آیه شریفه «وَلا تَحسَبَنَّ الَّذینَ قُتِلوا فی سَبیلِ اللَّهِ أَمواتًا ۚ بَل أَحیاءٌ عِندَ رَبِّهِم یُرزَقونَ» بیان کرد: یکی‌ از اساسی‌ترین و زیباترین بخش‌های این آیه، سبیل‌الله بودن آن است. از بدو خلقت آدمی تا به امروز شاید آدمی راه‌های مختلفی را تجربه کرده باشد اما فقط کسانی توفیق شهادت را دارند که راه آن‌ها، راه خداست.

کار برای رضای خدا از ویژگی‌های بارز شهید آیت‌الله رئیسی بود

وی‌ افزود: شهید آیت‌الله رئیسی از جمله شخصیت‌هایی است که برای رسیدن به این درجه و مقام لحظه‌ای در مسیر زندگی کوتاهی نکرد. البته برخی افراد تازه پس از شهادت ایشان به جایگاه رفیع این شهید بزرگوار پی بردند. 

خدمت به مردم

وی با بیان اینکه یکی از ویژگی‌های مسیر الهی، خدمت به مردم است، گفت: شهید آیت‌الله رئیسی تا پایان زندگی خود در این مسیر بود و هیچ توجهی به حرف و سخن مغرضان نداشت. صداقت نیز از دیگر ویژگی‌های بارز شهید آیت‌الله رئیسی بود. از جمله مسیرهایی که مقام معظم رهبری برای حرکت جامعه اسلامی مشخص کردند می‌توان به انقلاب اسلامی، نظام اسلامی و دولت اسلامی، کشور اسلامی و تمدن نوین اسلامی اشاره کرد. شهید آیت‌الله رئیسی در مسیر حرکتی خود به دنبال تثبیت دولت اسلامی بود و حرکت ایشان در سه سال گذشته ان‌شاءالله زمینه‌ساز دولت اسلامی خواهد بود.

عبدی‌مقدم در پایان با بیان اینکه در این مسیر خون داده و خواهیم داد، اظهار کرد: امیدواریم خداوند متعال به تمامی ما توفیق روزافزون برای حرکت در مسیر شهدا عطا و در نهایت نیز شهادت را نصیب ما کند.

انتهای پیام
captcha