کد خبر: 4221628
تاریخ انتشار : ۲۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۰

مردمی‌سازی اقتصاد از راهکارهای مهم تحقق شعار سال است

استاندار فارس، یکی از مهم‌ترین راهکارهای تحقق شعار سال «جهش تولید با مشارکت مردم» را مردمی‌سازی اقتصاد و مشارکت هرچه بیشتر بخش خصوصی دانست.

محمدهادی ایمانیه، استاندار فارسبه گزارش ایکنا از فارس، محمدهادی ایمانیه، استاندار فارس امروز، 26 خردادماه در حاشیه نشست شورای گفت‌وگوی استان با اشاره به شعار سال مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم گفت: از راهکارهای مهم تحقق شعار سال، مردمی‌سازی اقتصاد و مشارکت هرچه بیشتر بخش خصوصی است که با توجه به اینکه مشارکت مردم نقش موثری در بهبود وضعیت اقتصادی کشور و استان دارد یکی از اقدامات مهم دولت، ایجاد بستر مناسب و تسهیل شرایط برای فعالیت بیشتر فعالان اقتصادی و بخش خصوصی است.

وی گفت: عملکرد شوراهای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان‌ها با محاسبه مولفه و شاخص‌هایی توسط دبیرخانه ملی این شورا ارزیابی می‌شود که بر اساس این گزارش رتبه استان فارس در سال 1402 در جایگاه 5 کشور قرار گرفته و بهبود یافته است.

ایمانیه با اشاره به شاخص و مولفه‌های رتبه‌بندی استان‌ها در عملکرد شوراهای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی افزود: یکی از شاخص‌های برتر شورای گفت‌وگوی استان فارس در این پایش طرح مشکلات فعالان اقتصادی، صدور مصوبات استانی و ملی و ارائه راهکارها و مصوبات فراگیر ملی است که شورای گفت‌وگوی استان فارس در چند سال اخیر مصوبات قابل توجه کشوری داشته که مشکلات فعالان اقتصادی کشور را مرتفع کرده است.

وی اظهار کرد: تمام توان و همت دولت سیزدهم بر راهگشایی و پویایی بخش اقتصاد و تولید و بهبود فضای کسب و کار در کشور بود که در این زمینه ما نیز در استان با همراهی و تعامل خوب با بخش خصوصی تلاش کردیم اقدامات موثر عملی در راستای فعالیت فعالان اقتصادی و رونق اقتصاد استان انجام شود.

استاندار فارس با تاکید بر اینکه این آمارها نشان می‌دهد هدف‌گذاری بخش خصوصی در استان در مسیر درست و مثبت در حال حرکت است، اضافه کرد: بهبود در این شاخص‌ها در دو سال اخیر، در مجموع حاصل تلاش اتاق بازرگانی فارس است که در هم‌افزایی با سایر دستگاه‌ها و بخش‌های اقتصادی توانسته است نقش محوری خود را در فضای کسب و کار ایفا کند.

ایمانیه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه عمده مشکلات فعالان اقتصادی استان ناشی از مشکلات اقتصادی ملی است، افزود: با این وجود ما در استان کاهش و رفع مشکلات فعالان اقتصادی استان را با جدیت دنبال می‌کنیم تا بتوانیم از قوانین موجود بهترین بهره را برای رونق تولید، حفظ بنگاه ها و واحدهای تولیدی و رشد اقتصاد استان ببریم.

استاندار فارس با بیان اینکه اتاق بازرگانی فارس جزو اتاق‌های پیشرو در کشور در ارائه راهکارهای رفع موانع تولید است، اظهار کرد: امروز تلاش بخش خصوصی استان بر حرکت مستمر چرخه اقتصاد، رفع مشکلات فعالان اقتصادی، رونق و رفع موانع تولید و تسهیل فضای کسب و کار است و معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس نیز در این عرصه پشتیبان این اقدامات خواهد بود تا با حرکت مناسب بخش خصوصی و حمایت مناسب بخش دولتی، شاهد رشد و پیشرفت هرچه بیشتر عرصه‌های مردم محور در استان باشیم.

وی بر حمایت همه بخش‌های استان از جمله بخش‌های دولتی و بخش خصوصی برای بهبود وضعیت اقتصادی و فضای کسب و کار استان تاکید کرد.

انتهای پیام
captcha