کد خبر: 4226156
تاریخ انتشار : ۲۰ تير ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۰

درخواست مفتی قدس برای مقابله با تعدی صهیونیست‌ها به مسجدالاقصی

مفتی قدس از جامعه جهانی خواست برای جلوگیری از تجاوزات رژیم صهیونستی به مکان‌های مقدس مسلمانان اقدام کنند.

به گزارش ایکنا به نقل از خبرگزاری فلسطینی وفا، شیخ محمد حسین، مفتی اعظم قدس و سرزمین فلسطین و رئیس شورای عالی فتوا، از جامعه جهانی خواست تا قبل از اینکه دیر شود، نسبت به توقف تجاوزات جدی رژیم صهیونیستی علیه اماکن مقدسه و در رأس آن مسجدالاقصی اقدام کند. 

مفتی اعظم قدس در جلسه روز چهارشنبه مفتی استان‌های شمالی نسبت به ادامه این اقدامات علیه اماکن مقدسه هشدار داد.

وی تصریح کرد که مقامات اشغالگر به بازدیدکنندگان مسجدالاقصی حمله می‌کنند، از رسیدن آن‌ها به مسجد جلوگیری می‌کنند، آن‌ها را بازداشت و را بازرسی می‌کنند.

رژیم صهیونیستی در مناسبت‌های مختلف و به بهانه‌های واهی از ورود مسلمانان به مسجدالاقصی جلوگیری کرده و یا اینکه با ایجاد محدودیت‌ها و ایست بازرسی‌های متعدد حضور مسلمانان در این مکان مقدس را سخت می‌کند. اقداماتی که با هدف یهودی‌سازی قدس دنبال می‌شود.

انتهای پیام
captcha