کد خبر: 4226478
تاریخ انتشار : ۲۳ تير ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۲

انتقاد گسترده از شیوه قرائت وهن‌آمیز قاری معروف مصری

شیوه قرائت عجیب یک قاری معروف مصری، باعث انتقاد گسترده کاربران فضای مجازی و اتحادیه قاریان این کشور شده است.

به گزارش ایکنا به نقل از العربیه، شیخ محمد حشاد، رئیس اتحادیه قاریان مصر درباره کلیپ پخش شده از قاری هشام سمیر عنتر در حین تلاوت قرآن کریم گفت: از شیخ(استاد) نامیدن وی خودداری می‌کنم زیرا شیخ باید به قرآن و احکام آن متعهد باشد.

 
وی افزود: هشام عنتر از پدربزرگش مسلم عنتر تقلید می‌کند که این روش خواندن قرآن را ابداع کرده است. او قبلاً هم به اتهام رفتار نامناسب به دادگاه رفته بود اما با مداخله ما آزاد شد. با این حال به نظر می‌رسد امیدی برای اصلاح وی نیست.
 
حشاد ادامه داد: برای هشام سمیر عنتر به اتهام اهانت به قرآن کریم پرونده کیفری تشکیل خواهد شد.
 
در ژانویه 2023، یک کلیپ ویدئویی از شیخ هشام در حال خواندن قرآن کریم در رسانه‌های اجتماعی پخش شد که به دلیل عجیب بودن تلاوت او خبرساز شده بود.
شیخ محمد حشاد، رئیس اتحادیه قاریان قرآن کریم در آن زمان گفت که تلاوت جنجالی وی توجه بسیاری را به خود جلب کرده و افزود که این اتحادیه به او هشدار و دستور داده که از این نوع قرائت خودداری کند. 
حشاد افزود: پرونده‌ای تشکیل شده و گزارشی علیه وی وجود دارد زیرا او  در این تلاوت‌ها به قرآن کریم توهین می‌کند. وی تأکید کرد که اتحادیه او را به اهانت به قرآن کریم متهم خواهد کرد و مسئولان اتحادیه چند بار او را احضار کردند و به او تذکر دادند و از او خواستند که رعایت کند، اما او قبول نمی‌کند.
 
پخش کلیپی از این قاری در حال قرائت قرآن در یک مراسم ختم که وی را در حال تکان خوردن به چپ و راست در حالتی نامتعارف نشان می‌دهد موجی از انتقادات را برانگیخته است. برخی از کاربران شبکه‌های اجتماعی گفته‌اند که روش تلاوت شیخ هشام عنتر، روشی مناسب برای شعرخوانی است و نه تلاوت قرآن. برخی دیگر نیز معتقدند که وی باید تلاوت قرآن را از ابتدا فرابگیرد و آداب قرائت صحیح را رعایت کند.
 
محمد الساعاتی، مشاور اتحادیه عمومی حافظان و قاریان قرآن کریم گفت که این اتحادیه یک سال پیش در حادثه‌ای مشابه، این قاری را احضار کرده بود و او در آن زمان متعهد شد که از این کار خودداری کند. وی با اشاره به اینکه مصر از قدیم الایام در زمینه تلاوت قرآن پیشتاز بوده است، گفت: این درست نیست در کشوری مانند مصر از سوی برخی از قاریان این گونه به شأن قرآن کریم توهین شود.
انتهای پیام
captcha