کد خبر: 4228074
تاریخ انتشار : ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۳

درخواست از قاریان ارشد مصری برای افزایش فعالیت‌های قرآنی

اسامه سید الازهری، وزیر اوقاف مصر در دیدار خود با هیئتی از قاریان ارشد اتحادیه قاریان مصر، خواهان همکاری این اتحادیه برای افزایش فعالیت‌های قرآنی در این کشور شد.

به گزارش ایکنا به نقل از الجمهور، اسامه سید الازهری، وزیر اوقاف کابینه جدید مصر در دیدار خود با هیئتی از قاریان ارشد اتحادیه قاریان مصر، خواهان همکاری این اتحادیه برای افزایش فعالیت‌های قرآنی در این کشور شد.

در این دیدار شماری از قاریان ارشد مصر از جمله شیخ محمد صالح حشاد، شیخ قاریان مصری و رئیس اتحادیه قاریان مصر؛ شیخ محمود الخشت، شیخ عبدالفتاح الطاروطی، شیخ محمد عبدالموجود خلیفه، شیخ احمد فرج‌الله الشاذلی، شیخ طه النعمانی، شیخ احمد عوض ابوفیوض و شیخ یاسر عبدالباسط حضور داشتند.

وزیر اوقاف جدید مصر در این دیدار با تشکر و خرسندی از دیدار با قاریان ارشد و اهل قرآن در مصر، آنها را تاج سر وزارت اوقاف و کشور مصر توصیف و تأکید کرد: موفقیت هر نهادی جز از طریق همکاری اعضای آن ممکن نیست و من اکنون دست خود را برای همکاری به سوی شما دراز می‌کنم و خواهان آن هستم که با همکاری هم فعالیت‌های قرآنی مصر را گسترش دهیم به شکلی که تلاوت قرآن از هر مسجد و خانه مصری به گوش برسد. تلاوتی که در طول تاریخ خود با شکوه، زیبایی و عظمت خود و همچنین فخامت مقام‌های تلاوت و نغمات آن همگان را حیرت‌زده کرده است.

وزیر اوقاف جدید مصر در ادامه افزود: او خواهان شکوفایی اتحادیه قاریان مصر است چرا که از نگاه او این اتحادیه و قاریان آن نمادی از مصر است و وزارت اوقاف به آن افتخار می‌کند. وی در ادامه از اتحادیه قاریان مصر خواست تمام توان خود را برای تربیت نسل دوم و سوم قاریان مصر و میراث‌داران قاریان نسل اول و اسطوره‌های تلاوت در مصر و جهان اسلام، صرف کنند.

الازهری تأیید کرد که او از حامیان اتحادیان قاریان قرآن کریم است و هر آنچه در توان دارد برای حمایت از اتحادیه قاریان قرآن کریم و حمایت از فعالیت‌های انجام شده توسط اتحادیه ارائه خواهد کرد.

انتهای پیام
captcha