به گزارش ایکنا از فارس، اسماعیل قزلسفلی، دبیر شورای تأمین استان فارس دقایقی پیش در جمع خبرنگاران در توضیح حادثه امشب حرم شاهچراغ(ع) گفت: تیراندازی در اطراف حرم شاهچراغ(ع) انجام شده برای دستگیری سارق بوده است و مأموران برای اینکه بتوانند مأموریت خود را انجام دهند، تیراندازی هوایی انجام دادند.
وی با بیان اینکه خوشبختانه هیچ مسئله امنیتی در حرم شاهچراغ(ع) و اطرف آن وجود ندارد، تأکید کرد: به عنوان مسئول سیاسی و امنیتی استان فارس اعلام میکنیم امنیت بسیار خوبی برای مراسم عزاداری در سراسر استان فارس برقرار است و هیچ گزارش خاص و مسئله امنیتی نداشتیم و این مسئله هم انجام شده است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس با بیان اینکه سارق دستگیر شده مرد بوده است، گفت: حادثه تیراندازی امشب در نزدیک بست شهید دستغیب حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) رخ داد.
انتهای پیام