اداره انتظامات آستان مقدس حسینی از اتخاذ تدابیر لازم برای برگزاری مناسب مراسم عزاداری و آیینهای روز عاشورا از جمله «رکضة طویریج» از سوی این آستان در کربلای معلی خبر داد. 
به گزارش ایکنا؛ به نقل از پایگاه اطلاعرسانی آستان حسینی، اداره انتظامات آستان مقدس امام حسین(ع) از تکمیل تمامی مقدمات برای مدیریت و ساماندهی جمعیت شرکتکننده در مراسم رکضه طویریج و عزاداری روز عاشورا خبر داد.
علاء العنبکی، معاون اداره انتطامات آستان در این باره گفت: تمام مقدمات و آمادگیهای لازم برای مدیریت رفت و آمد زائرین بر اساس تجزیه و تحلیل فیلمها و عکسهای مراسم سالهای گذشته با نظارت مستقیم شیخ عبدالمهدی الکربلایی، متولی شرعی حرم حسینی و حسن رشید العبایجی، تولیت آستان صورت گرفته است.
وی تصریح کرد: آستان حسینی برای مدیریت مراسم رکضه طویریج بر اساس روشهای علمی که با جادههای شهر کربلا و تعداد زائران همخوانی دارد، برنامهریزی مناسبی کرده است.
العنبکی افزود: در مراسم رکضه طویریج برای ورود به حرم امام حسین(ع) سه ورودی وجود دارد که از دربهای «الزینبیه»، «قبلة الامام الحسین(ع)» و «الرجاء» میگذرد. چهار مسیر نیز برای خروج عزاداران خواهد بود که از دربهای «السلام»، «الکرامة»، «الشهداء» و«قاضی الحاجات» خواهد بود و همه ورودیها به تناسب حجم ورود عزاداران مناسبسازی شده است.
وی اظهار کرد: آستان حسینی دارای جدیدترین دوربینهای مداربسته است که برای تسهیل در عزای حسینی و براساس نقشهای که از سوی متخصصان آستان در نحوه مدیریت و سازماندهی جمعیت طراحی شده، مورد استفاده قرار میگیرد.
علاء العنبکی بیان کرد: آستان حسینی با توجه به رهنمودهای شیخ عبدالمهدی کربلایی، نماینده مرجعیت دینی و متولی شرعی آستان تمامی ادارات، کارکنان، نهادها و مراکز خود را بسیج کرده تا بهترین خدمات را به زائران ارائه دهد.
