کد خبر: 4227860
تاریخ انتشار : ۰۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۳

بررسی ویژگی‌های اولوالالباب در دوره «مدیریت و تعهد»

مدرسه دانشجویی قرآن و عترت «دوره مدیریت و تعهد (بلوغ لبّی)» را با محور بررسی ویژگی‌های اولوالالباب برگزار می‌کند.

برگزاری «دوره مدیریت و تعهد (بلوغ لبّی)»به گزارش ایکنا، دوره «مدیریت و تعهد (بلوغ لبّی)» از سوی مدرسه دعا و نظام‌سازی برگزار می‌شود. این دوره به معرفی دوره پنجم رشد اختصاص دارد و ویژگی‌های اولوالالباب را تبیین می‌کند. این دوره را می‌توان دوره فعال‌سازی مدیریت، تعهد و مسئولیت اجتماعی دانست.

دوره حاضر مبتنی بر کتاب بلوغ لبّی(دوره پنجم رشد) از آثار مدرسه دانشجویی قرآن و عترت علیهم السلام است. 

فعالان مجمع مدارس، مسئولان مدارس تخصصی و کارگروه‌ها و همچنین فعالان عرصه‌های مدیریت، برنامه‌ریزی و سیاستگذاری مخاطبان این دوره هستند که طی چهار هفته متوالی روزهای دوشنبه از ساعت 17 تا 19 در مدرسه دانشجویی قرآن و عترت علیهم‌السلام به نشانی خیابان کارگر شمالی، بالاتر از فروزانفر، پلاک ۱۴۳۷، طبقه دوم برگزار می‌شود.

آغاز دوره از امروز یکم مردادماه است و برای حضور آنلاین در این جلسات می‌توانید وارد لینک https://www.skyroom.online/ch/elmshahr/madresedoa شوید. 

انتهای پیام
captcha