به گزارش ایکنا به نقل از کانادا نیوز 24، رستورانهای بیشتری در کانادا به گوشت حلال روی آوردهاند؛ در همین رابطه شرکتهای زیادی سعی میکنند به بازار جهانی 3.3 تریلیون دلاری غذای حلال دسترسی پیدا کنند که به دلیل تقاضای فزاینده مشتریان مذهبی در حال گسترش است.
بسیاری از مسلمانان بر این باورند که خوردن غذاهایی که حلال تلقی میشوند، یک وظیفه شرعی است و به همین دلیل معتقدند که دام و طیور باید به گونهای ذبح شود که با اصول دین اسلام سازگار باشد.
یک مطالعه در سال 2020 نشان داد که انتظار میرود بازار جهانی غذای حلال هر سال 20 درصد رشد کند، به ویژه به دلیل تقاضای جوامع مسلمان و غیرمسلمان که به دنبال این محصولات در خرده فروشیها و رستورانها هستند.
به گفته صاحبان رستورانهای زنجیره مرغ سوخاری Cluck N Cleaver مستقر در کلگری (بزرگترین شهر در استان آلبرتا کانادا)، گواهی حلال میتواند به آنها در نظارت بر کیفیت کلی غذا کمک کند.
فرانسین گومز یکی از بنیانگذاران این رستورانها در سخنانی پیرامون این موضوع تصریح کرد که توجه به کیفیت کلی غذا با رعایت و کسب گواهی حلال از انگیزههای اصلی بوده که این رستورانها به واسطه آن به سمت تهیه غذا با گوشت حلال رفتهاند.
گومز توضیح داد که قیمت مرغ حلال و مرغی که به صورت سنتی و بدون رعایت اصول اسلامی ذبح شده نسبتاً یکسان است، اما مرغ حلال به ما امکان میدهد به بازار گستردهتری برسیم و تنوع فرهنگی خود را حفظ کنیم.
براساس آمار اعلام شده از سوی مرکز آمار کانادا جمعیت مسلمانان در این کشور از سال 2001 تا 2021 بیش از دو برابر شده است.
انتهای پیام