به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی شورای اسلامی شهر قم، حجتالاسلام والمسلمین مرتضی استقامت، عضو شورای اسلامی شهر قم عاقبت حقطلبی را شهادت دانست و اظهار کرد: اجر مجاهدت مردان خدا جز شهادت نیست و دکتر اسماعیل هنیه اجر خود را دریافت کرد.
وی دشمنی سراپا جنگی اسرائیل با ایران را یادآور شد و افزود: امروز مردم دنیا با چهره واقعی اسرائیل آشنا شده است و حتی دولتهایی که از ظالمان دنیا را حمایت میکردند امروز ملتشان از جنایت اسرائیل در غزه و کشتن نوزادان و زنان در غزه آگاه هستند.
عضو شورای اسلامی شهر قم نبود غذا و بهداشت و دارو توسط اسرائیل در غزه را عامل جنایتی بزرگ دانست و گفت: دشمن سرتاپا مسلح ما دست از ظلم و ستیزهجویی با مسلمانان و ایران برنداشته و میخواهند اسلام را در جهان نابود کند؛ تنها راه نجات جهان از ظلم اسرائیل اتحاد مسلمانان است و باید در مقابل این ظلم و جنایت بزرگ ایستاد.
استقامت در پایان شهادت دکتر اسماعیل هنیه را تسلیت گفت و بیان کرد: این مجاهد بزرگ به یاران خود حاج قاسم سلیمانی و شهید رئیسی پیوست و اجر مقاومت خود در مقابل ظلم را با شهادت گرفت.
انتهای پیام