عبدالوحید فیاضی، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با ایکنا درباره تأثیر اقدامات و فعالیتهای علمی و فناورانه جهاددانشگاهی در تزریق «روحیه خودباوری» و «ما میتوانیم»، گفت: جهاددانشگاهی به عنوان یک نهاد علمی تولد یافته در متن و بطن انقلاب اسلامی است.
نماینده مردم محمودآباد و نور در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: جهاددانشگاهی در طول سالهای اخیر توانسته است منشأ فناوریها، اختراعات و تحرکات علمی نوینی باشد که شاید بتوان گفت در نوع خود منحصر به فرد بوده است.
بیشتر بخوانید:
وی بیان کرد: از ویژگیهای این نهاد نوپا پس از پیروزی انقلاب اسلامی وجود نیروهای باورمند به منابع داخلی و تواناییهای بومی است به طوری که براساس همین باور و با اعتماد به جوانان، اتکای بر مدیریت جهادی توانستند به پیشرفتهای خوب و مطلوبی نایل شوند.
فیاضی اظهار کرد: جهاددانشگاهی با فعالیت در عرصههای پژوهشی، علمی، فناوری، آموزشهای مهارتی و تخصصی، کارآفرینی، فنی و مهندسی، فرهنگی، پزشکی و آزمایشگاهی ثابت کرده، جوانان نخبه و بااستعداد ایرانی علیرغم تحریمها و محدویتها میتوانند موفقیتهای خوبی را کسب کنند.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس درباره دلیل ناشناخته بودن اقدامات جهاددانشگاهی برای مردم و مسئولان با وجود پروژههای علمی، فناورانه، پزشکی و صنعتی جهاددانشگاهی و نقش مجلس برای آشنایی بیشتر با این ظرفیت و توان داخلی، گفت: یکی از علتها این است که دستاوردهای جهاددانشگاهی حجیم نیست و شاید خیلی جلب توجه نکند با وجود اینکه عملا کار ارزشمندی است که جامعه علمی و تخصصی با آن بیشتر از عموم مردم آشنا هستند.
وی با بیان اینکه ممکن است توده مردم با عملکرد، برنامهها و دستاوردهای جهاددانشگاهی آشنایی چندانی نداشته باشند، افزود: از آنجا که متخصصان و صاحبان نظر با اقدامات جهاددانشگاهی آشنایی دارند پس به این اندازه اقدامات جهاددانشگاهی ناشناخته نیست بلکه اهل فن، صاحبان نظر و کارشناسان با ظرفیتهای جهاددانشگاهی آشنایی دارند.
نماینده مردم محمودآباد و نور در مجلس با تأکید بر اینکه دولتمردان باید از ظرفیتها و توانمندیهای این نهاد بهرهبرداری کنند، بیان کرد: بهرهمندی از این عملکرد قطعا بُرد خوبی برای دولت و دستگاههای اجرایی خواهد داشت.
فیاضی در پایان گفت: هرچه در تبیین دستاوردهای جهاددانشگاهی موفقتر عمل شود و روابط عمومیها به تبیین و تشریح دستاوردهای علمی، پژوهشی و مأموریتهای انجام شده جهاددانشگاهی بپردازند، از سویی هم نهادها و دستگاهها میتوانند از این ظرفیتها بیش از پیش بهرهبرداری کنند و از سوی دیگر در جذب نخبگان و جوانان دانشگاهی، قویتر و موفقتر عمل خواهد شد.
انتهای پیام