کد خبر: 4231099
تاریخ انتشار : ۲۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۸

کشته شدن ده‌ها روهینگیایی در مسیر فرار به بنگلادش

در حمله‌ای که از طریق پهپاد صورت گرفت، ده‌ها مسلمانان روهینگیایی که در حال فرار به بنگلادش بودند، کشته شدند.

کشته شدن ده‌ها روهینگیایی در مسیر فرار به بنگلادشبه گزارش ایکنا به نقل از الجزیره، به گفته شاهدان عینی ده‌ها تن از اعضای اقلیت مسلمان روهینگیا، از جمله کودکان و زنان، در حمله پهپادی کشته شده‌اند. این افراد در حال فرار از میانمار به بنگلادش بودند.

این درحالی است که گزارش‌ها حاکی از غرق شدن قایق‌های حامل آوارگان روهینگیا در رودخانه‌ای است که این دو کشور را از هم جدا می‌کند.

خبرگزاری رویترز به نقل از 4 شاهد و تعدادی از فعالان و دیپلمات‌ها گزارش داد که حمله روز دوشنبه گذشته رخ داد و خانواده‌هایی را هدف قرار داد که منتظر عبور از مرز به کشور همسایه بنگلادش بودند.

این خبرگزاری همچنین به نقل از سه شاهد گفته است که گروه موسوم به «ارتش آراکان» مسئول این حمله بوده است، در حالی که این گروه این اتهامات را رد کرده و ارتش میانمار را مسئول آن می‌داند.

کلیپ‌های ویدیویی منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی تعداد زیادی از اجساد را نشان می‌دهد که در زمین‌های گل آلود پراکنده شده‌اند و اطراف آن‌ها را کیسهها و چمدان‌ها احاطه کرده است.

سه بازمانده این حمله گفتند که بیش از 200 نفر کشته شدند، در حالی که شاهد دیگری گفت که حداقل 70 جسد را در محل مورد نظر دیده است.

یکی دیگر از شاهدان به نام شمس الدین (28 ساله) با بیان اینکه به همراه همسر و پسر تازه متولد شده‌اش زنده مانده است، کشته شدن افراد زیادی در این حمله را تأیید کرد و خاطرنشان کرد: برخی افراد به دلیل جراحات وارده از شدت درد فریاد می‌زدند.

ایالت آراکان ـ که محل زندگی جمعیت زیادی مسلمان در میانمار است ـ پس از پیروزی‌های گسترده ارتش آراکان در شمال شاهد خشونت است.

اعمال خشونت علیه اقلیت مسلمان روهینگیا منجر به آواره شدن تعداد زیادی از آن‌ها به بنگلادش شده است.

انتهای پیام
captcha