کد خبر: 4231476
تاریخ انتشار : ۲۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۶

نام بانوان شهید در نامگذاری مدارس فارس استفاده شود

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس خواستار استفاده از نام بانوان شهید در نامگذاری مدارس شد.

سردار ابراهیم بیانی، مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارسبه گزارش ایکنا از فارس، سردار ابراهیم بیانی، مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس امروز، ۲۲ مردادماه در جمع اعضای ستاد شاهد استان فارس با بیان اینکه در نامگذاری مدارس از نام بانوان شهید نیز استفاده شود، گفت: به عنوان مثال، شهیده باختر بیگلری از شهدای لارستان به همراه همسر و فرزندش در ابتدای نهضت امام خمینی(ره) به شهادت رسیده‌اند اما به خوبی به جامعه معرفی نشدند.

وی تصریح کرد: به کارگیری مدیران و کادر آموزشی توانا و کارآمد در مدارس شاهد باید در اولویت باشد تا جو مذهبی بر مدارس شاهد حاکم شود و پوشش اسلامی در این مدارس باید با جدیت پیگیری شود.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس ادامه داد: در انتخاب مدیران جدید، متقاضیان علاوه بر شرکت در مصاحبه آموزش و پرورش در مصاحبه بنیاد شهید نیز حضور پیدا کنند.

انتهای پیام
captcha