کد خبر: 4231752
تاریخ انتشار : ۲۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۱
با برگزاری اختتامیه و تجلیل از برگزیدگان

مسابقات قرآن استان تهران امروز پایان می‌یابد

چهل‌وهفتمین دوره مسابقات قرآن کریم استان تهران شامگاه امروز 24 مردادماه با برگزاری مراسم اختتامیه و تجلیل از نفرات برتر به کار خود پایان می‌دهد.

مسابقات قرآن استان تهران امروز پایان می‌یابد

به گزارش ایکنا، مرحله استانی چهل‌وهفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم در استان تهران از صبح امروز 24 مردادماه که آخرین روز این مسابقات است، در هتل ارم آغاز شده و در دو نوبت صبح و بعدازظهر تا ساعت 17 ادامه دارد.

بر همین اساس در نوبت صبح که 26 شرکت‌کننده رشته اذان به رقابت با یکدیگر می‌پردازند. رشته اذان تنها رشته‌ ویژه آقایان است، سایر رشته‌ها در هر دو بخش بانوان و آقایان برگزار می‌شود. 

در ادامه روز پایانی مسابقات قرآن استان تهران و از ساعت 14 شاهد آغاز فینال رشته قرائت تحقیق خواهیم بود. در این رشته مجموعاً 64 نفر حضور داشتند که طی دو روز و هر روز 32 نفر به رقابت با یکدیگر پرداختند. اسامی فینالیست‌ها، هنوز اطلاع‌‌رسانی نشده است.

در ادامه و بعد از پایان یافتن رقابت فینالیست‌ها، از ساعت 17:30 مراسم اختتامیه این مسابقات با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه در هتل ارم تهران برگزار می‌شود.

در این مراسم نفرات برتر هفت رشته بخش بانوان، هشت رشته در بخش آقایان و دو رشته در بخش زیر 18 سال معرفی و تجلیل خواهند شد. 

روز گذشته و بعد از پایان یافتن مسابقات در بخش بانوان نفرات برتر این بخش معرفی شدند. نفرات برتر مرحله استانی مسابقات قرآن به مرحله کشوری چهل‌وهفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم راه می‌یابند. 

انتهای پیام
مطالب مرتبط
captcha