کد خبر: 4232192
تاریخ انتشار : ۲۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۸:۰۵

اعلام اسامی داوران جشنواره ملی قرآن دانشجویان

اسامی داوران بخش‌های غیر آوایی سی و هشتمین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان اعلام شد که بر اساس آن در هر رشته از این جشنواره دو داور در نظر گرفته شده است.

اسامی داوران بخش غیرآوایی جشنواره ملی قرآن دانشجویان

به گزارش ایکنا، داوری مرحله نهایی بخش‌های غیر آوایی جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور از چهارشنبه ۲۴ مردادماه با حضور حدود ۴۰ نفر از داوران رشته‌های مختلف به میزبانی وزارت بهداشت در شهر تبریز آغاز شده و تا سی و یکم این ماه ادامه دارد.

در جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور حدود ۲۰ رشته به صورت ارسال اثر برگزار می‌شود که آثار دریافتی در هر کدام از این رشته‌ها با حضور دو داور متخصص در همان رشته ارزیابی می‌شود.

بر همین اساس در گروه داوری این بخش از جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور ۴۰ داور حضور دارد که اسامی آنها به شرح زیر است.

شعر: ایوب شهبازی و مرتضی طوسی
داستان‌نویسی: حسین شرفخانلو و وحید آقاکرمی
نقد کتاب: حامد حامدی خسروشاهی و مهدی نورمحمدزاده
عکاسی: یوسف اکبری‌پابندی و هادی فائزی
مقاله‌نویسی نهج‌البلاغه: محمد مهدوی و میکائیل صفایی
نقاشی: علی‌حسین امینی و علیرضا حسینی‌صدر
فیلم کوتاه: قربانعلی طاهرفر و حسن نجفی
ایده‌شو: جواد شادی و احمد ذاکری
نماهنگ: قربانعلی طاهرفر و سالار حیدرنژاد
نمایش‌نامه‌نویسی: رامین ریاضی و میرمیلاد مهدی‌زاده
مقاله‌نویسی قرآنی: سیاهی و طریقت
مقاله‌نویسی صحیفه سجادیه: رحیم قربانی و حمید محمودی‌اصل
تلخیص کتاب: مریم قوام و لیلا حسین‌نیا
فیلم‌نامه‌نویسی: اسفندیار وکیلی‌هروی و حسین پورستار
پادپخش: سیدسجاد راثی هاشمی و هادی ولیپور
اپلیکیشن: رضا تیمورزادگان و علی‌اکبر دادجویان
تذهیب: مجید ارفعی و جهان‌پری معصومی
خوشنویسی: علی دائم‌امید و حسن کرمانی
طراحی پوستر: فاطمه بذرافشار و حامد بقال بهتاش
معرق و منبت: یعقوب‌ ابراهیم‌پور و عبدالحسین نعمتی

یادآور می‌شود، جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور با حضور نفرات برتر جشنواره‌های داخلی دستگاه‌هایی همچون وزارت علوم (دانشگاه‌های دولتی)، وزارت بهداشت (دانشگاه‌های علوم پزشکی)، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه پیام‌نور، دانشگاه فرهنگیان، دانشگاه ملی مهارت (فنی و حرفه‌ای)، دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی و دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم برگزار می‌شود.

این جشنواره هر ساله در بخش‌هایی همچون آوایی، معارفی، پژوهشی، فناوری، هنری، ادبی، نهج‌البلاغه، صحیفه سجادیه و ایده‌پردازی قرآنی برپا می‌شود که فقط بخش آوایی حضور بوده و سایر بخش‌ها به صورت برگزاری آزمون یا ارسال اثر است.

انتهای پیام
captcha