به گزارش خبرنگار ایکنا، حجتالاسلام والمسلمین سیدحسین ساجد، رئیس مجتمع زبان، ادبیات فرهنگشناسی جامعه المصطفی العالمیه امروز دوشنبه دوم مهرماه در آیین آغاز سال جدید تحصیلی این مجتمع آموزشی با اشاره به شعار سال جدید تحصیلی المصطفی با عنوان «تحول آموزشی در چشمانداز تمدن نوین اسلامی»، اظهار کرد: تمام کلمات این شعار به صورت هدفمند انتخاب شده است و همه ما باید بکوشیم در جهت تحقق اهداف آن گام برداریم.
وی با تبریک فرارسیدن هفته گرامیداشت دفاع مقدس و آغاز سال جدید تحصیلی، افزود: تحصیل، تحقیق و پژوهش و تبلیغ، اهداف عالی برای همه طلاب علوم دینی است. در بحث تحصیل باید به موضوع تحول آموزشی توجه داشته باشیم. بر اساس این طرح، رشتههای جدید و متنوع در مقاطع کارشناسی تا دکتری جامعةالمصطفی طراحی و راهاندازی شده است که باید از این فرصت استفاده کنیم.
حجتالاسلام ساجد افزود: از گروههای علمی مجتمع زبان، ادبیات و فرهنگشناسی انتظار میرود به عرصه زبانهای جدید و مورد نیاز جوامع ورود جدی داشته باشند تا تنوع زبانی رشتههای مجتمع به 50 زبان افزایش یابد.
رئیس مجتمع آموزش عالی زبان، ادبیات و فرهنگشناسی با تأکید بر اهمیت موضوع پژوهش و تحقیق، یادآور شد: موضوع تدوین و نگارش مقالات از مقطع کارشناسی باید مورد توجه قرار گیرد تا به سرعت نقاط ضعف طلاب در این عرصه مرتفع گردد. از نظر برگزاری کرسیهای علمی و نشستهای پژوهشی تحول خوبی در مجموعه روی داده است که باید ارتقا یابد.
وی با اشاره به برگزاری همایشهای متنوع مجتمع زبان، ادبیات و فرهنگشناسی در سالهای گذشته، بیان کرد: نیاز است یک برآوردی از نقاط ضعف و قوت داشته باشیم و در همایش بعدی که به شرق آسیا اختصاص دارد، این تجربیات مورد استفاده قرار گیرد.
حجتالاسلام ساجد با تأکید بر توجه ویژه به پرورش تربیتی و تهذیب طلاب، گفت: موضوع تبلیغ، هدف غایی طلاب علوم دینی است. اسلام دینی جهانشمول است و وظیفه ماست تا از شرق تا غرب عالم همه مشتاقان معارف ناب الهی را از این گفتمان نورانی سیراب کنیم. این ارتباط باید به صورت حضوری و مجازی دنبال شود؛ به ویژه در عرصه فضای مجازی و تکنولوژیهای جدید از جمله هوش مصنوعی باید گامهای جدی برداشته شود. بیداری در سیستم آکادمیک غرب نسبت به مسائل جاری در فلسطین و غزه یکی از نتایج این رویکرد به شمار میآید.
رئیس مجتمع آموزش عالی زبان، ادبیات و فرهنگشناسی در پایان خاطرنشان کرد: تسلط فضلای حوزه علمیه به مسئله زبان و فرهنگ در عصر حاضر اهمیت فراوانی دارد و اکنون این ظرفیت در مجتمع فراهم است و امیدواریم به نحو احسن از این توفیق استفاده کنیم، زیرا غفلت از این فرصتها موجب حسرت خواهد بود.
انتهای پیام