کد خبر: ۴۲۴۰۴۵۳
تاریخ انتشار : ۱۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۴

اجتماع ۴ هزار نفری نوجوانان آرمانی در حمایت از سیدالشهدای مقاومت

مراسم عهدواره نوجوانان و جوانان مساجد و مدارس آرمانی با سید مقاومت و مردم مظلوم غزه و لبنان عصر امروز، ۱۲ مهرماه از سوی ستاد طرح شهید آرمان برگزار شد.

اجتماع نوجوانان آرمانیبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی مرکز فعالیت‌های دینی شهرداری تهران، مراسم عهدواره نوجوانان و جوانان مساجد و مدارس آرمانی با محوریت حمایت از سید مقاومت و مردم مظلوم غزه و لبنان عصر امروز، ۱۲ مهرماه از سوی ستاد طرح شهید آرمان برگزار شد. 

این برنامه با حضور چهار هزار نفری نوجوانان مساجد تهران و با هدف تأکید بر همبستگی و حمایت از جبهه مقاومت و انتقال ارزش‌های ایستادگی و مقاومت به نسل جوان، در فضای پرشور و معنوی قطعه ۲۱ بهشت زهرا(س) تهران برگزار شد.

در این عهدواره، نوجوانان و جوانان با تجدید عهد با آرمان‌های مقاومت، به ویژه با سید مقاومت، تعهد خود به حمایت از مردم مظلوم فلسطین و لبنان را اعلام کردند. این مراسم با حضور جمعی از شخصیت‌های فرهنگی و مذهبی، و سخنرانی‌های الهام‌بخش درباره اهمیت مقاومت و پایداری در برابر ظلم همراه بود.

شرکت‌کنندگان با سر دادن شعار‌های همبستگی و آزادی، ضمن یادآوری رنج‌های مردم غزه و لبنان، بر نقش محوری نوجوانان و جوانان در حفظ این آرمان‌ها تأکید کردند.

یادآور می‌شود، در پایان این مراسم، بیانیه‌ای به نمایندگی از شرکت‌کنندگان قرائت شد که در آن بر ادامه راه مقاومت تا رسیدن به پیروزی تأکید شد.

انتهای پیام
captcha