کد خبر: 4242107
تاریخ انتشار : ۲۳ مهر ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۰
سردار کوثری بیان کرد:

سفر وزیر خارجه و رئیس مجلس به لبنان؛ خنثی‌سازی جنگ روانی اسرائیل

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تأکید بر اینکه رژیم صهیونیستی و استکبار جهانی با عملیات روانی درنظر دارند مردم لبنان و حزب‌الله را ناامید کنند، گفت: سفر وزیر امور خارجه و رئیس مجلس شورای اسلامی به لبنان و دیدار و گفت‌وگو با مقامات این کشور در این شرایط حساس و خطرناک این جنگ روانی را خنثی کرد و با صراحت اعلام کرد که جمهوری اسلامی ایران به طور همه‌جانبه از مقاومت و حز‌ب‌الله حمایت کرده و می‌کند.

سردار اسماعیل کوثری، نماینده مردم تهران و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی 

سردار اسماعیل کوثری، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی درباره سفر اخیر رئیس قوه مقننه و وزیر امور خارجه به لبنان با توجه به شرایط خطرناک امنیتی و جنگی حاکم بر منطقه گفت: دشمن در این مدت با جنگ روانی به دنبال القای شکاف بین جمهوری اسلامی ایران و محور مقاومت بود. حضرت امام(ره) فرمودند «آمریکا شیطان بزرگ است» و یکی از مهمترین کارهای شیاطین همین شایعه‌سازی، عملیات روانی و دروغ‌گویی است. 

وی به فضاسازی اخیر دشمن مبنی بر بی‌توجهی جمهوری اسلامی ایران نسبت به مقاومت و لبنان اشاره کرد و ادامه داد: یکی از اهداف دشمن این است تا وانمود کند میان ایران و حزب‌الله و محور مقاومت فاصله افتاده و ایران دیگر به مانند همیشه از حزب‌الله را حمایت نمی‌کند در حالی که تمام این دروغ‌ها با دو اقدام جمهوری اسلامی ایران خنثی شد. 


بیشتر بخوانید: 


سردار کوثری بیان کرد: اولین اقدام، عملیات وعده صادق ۲ بود که طی آن با پرتاب 200 فروند موشک، ضربات بسیار سنگینی بر رژیم صهیونیستی وارد شد به طوری که بیش از 90 درصد موشک‌ها به اهداف مورد نظر و از پیش تعیین شده اصابت کرد و ضربات کاری بر پیکره رژیم صهیونیستی وارد شد. 

عکس‌العمل‌های هوشمندانه و خنثی کردن شایعات

کوثری با بیان اینکه دومین واکنش خنثی‌کننده ایران در برابر توطئه‌های دشمنان، برگزاری نماز جمعه نصر در اوج شرایط منطقه بود، اظهار کرد: حضور مقام معظم رهبری در جمعه نصر و قرائت خطبه دوم به زبان عربی، به تمام معنا در حمایت از حزب‌الله بود. در کنار آن نیز شاهد حضور مسئولان عالی رتبه جمهوری اسلامی در شرایط بسیار خطرناک و امنیتی در لبنان بودیم که حضور آنها گواهی بر دروغگویی رژیم صهیونیستی و آمریکایی‌ها در عمل است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: حضور وزیر امورخارجه؛ آقای عراقچی و رئیس مجلس شورای اسلامی؛ آقای قالیباف در لبنان و بیروت و بازدید از مناطق مسکونی بمباران‌شده این منطقه، نشان‌دهند‌ه و مؤید باور عمیق نظام در حمایت از مقاومت است.

وی تصریح کرد: رژیم صهیونیستی و استکبار جهانی با عملیات روانی درنظر دارند مردم لبنان و حزب‌الله را ناامید کنند اما با حضور مقامات کشورمان،همه این ترفندها شکست خورد و همانطور که مقام معظم رهبری تصریح کردند، به طور  همه‌جانبه از حز‌ب‌الله دفاع می‌کنیم و از حمایت جبهه مقاومت دست برنخواهیم داشت و تا پایان پای کار مقاومت هستیم. 

حزب‌الله به ساختاری محکم تبدیل شده است

وی با بیان اینکه حملات اخیر جبهه مقاومت و حزب‌الله پس از جمعه نصر و وعده صادق ۲  نشان‌دهنده دمیده شدن روح تازه بر آنهاست، اظهار کرد: با وجود اینکه فرماندهان حزب‌الله و مردم غیرنظامی و خانه‌های آنها با بمب‌های 900 کیلویی و سنگرشکن آمریکایی در منطقه جنوب لبنان، ترور و بمباران شدند اما حزب‌ا‌لله به یک شخص یا چند نفر وابسته نبوده و نیست و دوباره خود را بازیابی می‌کند. 

سردار کوثری با تأکید بر اینکه حزب‌الله یک ساختار و سازمان است، گفت: حزب‌الله به اندازه‌ای محکم، منظم و استوار است که پس از این قضایا، شاهد حملات مکرر آنها به سرزمین‌های اشغالی بودیم و رژیم صهیونیستی باید منتظر ضرباتی فراتر از این باشد که نتیجه آن به مراتب بهتر از جنگ 33 روزه در سال 2006 خواهد بود و در نهایت شکست کامل صهیونیست‌ها و بیرون کردن آنها را از سرزمین‌های اشغالی شاهد خواهیم بود و به زودی مردم فلسطین در تمامی سرزمین‌ خود مستقر خواهند شد و خودشان کشور فلسطین را اداره خواهند کرد.  

بی‌حیایی اسرائیل در تهدید مرجعیت شیعه در عراق

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس درباره هتک حرمت رژیم صهیونیستی نسبت به مرجعیت شیعه در عراق و تهدید آیت‌الله العظمی سیستانی به ترور، افزود: هنگامی که رژیم صهیونیستی این همه جنایت، نسل‌کشی و اقدامات نظامی انجام می‌دهد، این حرف‌ها و تهدیدها برای این رژیم موضوعی نیست تا بخواهد شرم و حیا داشته باشد.

سردار کوثری در پایان گفت: یک سال پس از طوفان‌الاقصی، رژیم صهیونیستی با این همه جنایات‌، 42 هزار نفر را شهید کرد که از این میان 17 هزار نفر کودک بودند که نشان‌دهنده اوج قساوت صهیونیست‌ها و استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا است. رژیم صهیونیستی بداند خون این شهدا و دعای این عزیزان که الگوی معنوی مردم نه تنها در عراق و لبنان بلکه الگوی مسلمان جهان هستند، نابودی آنها را سرعت خواهد بخشید و آنها را در کوتاه‌ترین زمان به خاک ذلت خواهد نشاند و نابودشان خواهد کرد. 

گفت‌‌وگو از سمیرا انصاری

انتهای پیام
captcha