کد خبر: 4245348
تاریخ انتشار : ۰۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۲

مشارکت 197 میلیارد ریالی مردم تهران برای کمک به مردم مظلوم لبنان

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان تهران از مشارکت 197 میلیارد ریالی مردم تهران از طریق این نهاد برای کمک به مردم مظلوم لبنان خبر داد.

کمک به مردم مظلوم لبنانبه گزارش ایکنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی کمیته امداد، محمد دهرویه، معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان تهران با اعلام گزارشی از اجرای پویش ایران همدل برای کمک به مردم مظلوم لبنان، اظهار کرد: پس از حکم مقام معظم رهبری، کمیته امداد در کنار مأموریت‌های اساسی خود در دستگیری از نیازمندان و بر اساس درخواست خیرین و مردم نوعدوست پایگاه‌های جمع آوری کمک‌های مردمی برای ملت مظلوم لبنان و فلسطین را مستقر کرد و در ادامه نسبت به جمع‌آوری پتو به عنوان اساسی‌ترین نیاز مردم آواره اقدام می‌کند.

وی افزود: در همین راستا پویش «ایران همدل»، از ۱۵ مهر با شعار «لبنان تنها نیست» به منظور جمع‌آوری کمک‌های مردمی برای مردم مظلوم لبنان آغاز شده است.

دهرویه با بیان اینکه تاکنون بالغ بر ۱۹۷ میلیارد و ۹۱۳ میلیون ریال کمک نقدی و غیر نقدی در استان تهران از طریق این نهاد با همکاری مراکز نیکوکاری جمع‌آوری شده است، گفت: از این میزان کمک جمع‌آوری شده، بالغ بر ۱۲۰ میلیارد و ۴۹۶ میلیون ریال نقدی و مابقی غیر نقدی است.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان تهران یادآور شد: در ادامه نیز با توجه به آغاز فصل سرما نیز پویش جمع‌آوری پتو برای مردم جنگ زده لبنان نیز توسط این نهاد آغاز شده است و هر یک از مردم نوع‌دوست می‌توانند با اهدای یک تخته پتو در این پویش شرکت کنند.

دهرویه بیان کرد: کمک‌های جمع آوری شده از طریق هلال احمر برای مردم لبنان ارسال می‌شود.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان تهران در ادامه با اعلام روش‌های مشارکت برای کمک به مردم مظلوم لبنان عنوان کرد: مردم نوع‌دوست برای کمک به مردم مظلوم لبنان می‌توانند از طریق شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۹۵۰۳۹۴۰۹۹ و یا از طریق کد دستوری # ۰۲۱*۸۸۷۷* کمک‌های نقدی خود را واریز کنند.

وی با بیان اینکه دفاتر ادارات اجرایی کمیته امداد استان تهران و مراکز نیکوکاری نیز آماده دریافت کمک‌های مردم نوعدوست هستند، تصریح کرد: پایگاه‌های جمع‌آوری کمک‌های مردمی برای مردم مظلوم لبنان در میعادگاه‌های نماز جمعه در سراسر استان تهران نیز برپا است و مردم نیکوکار از این طریق نیز می‌توانند کمک‌های خود را برای کمک به مردم ملوم لبنان اعطا کنند.

انتهای پیام
captcha