کد خبر: 4246174
تاریخ انتشار : ۱۳ آبان ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۱
مروری بر آخرین تحولات لبنان و فلسطین

از ادامه جنایات در لبنان و فلسطین تا هدف قرارگرفتن مواضع نظامی صهیونیست‌ها توسط حزب الله

منابع پزشکی اعلام کردند که در حملات امروز ارتش رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف نوار غزه تا این لحظه ۳۲ فلسطینی به شهادت رسیدند.

 

به گزارش ایکنا، منابع پزشکی اعلام کردند که در حملات امروز یکشنبه ارتش رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف نوار غزه تا این لحظه ۳۲ فلسطینی به شهادت رسیدند.

بر اساس اعلام رسانه‌های فلسطینی، ۱۹ نفر از این افراد در حملات به شمال نوار غزه شهید شدند.

این درحالیست که از اکتبر سال گذشته میلادی تا کنون رژیم صهیونیستی بیش از ۴۳ هزار نفر از مردم مظلوم غزه را به شهادت رسانده است.

 افزایش شمار شهدای لبنان حدود 3 هزار نفر

 وزارت بهداشت لبنان تازه‌ترین اعلام آمار شهدای این کشور در نتیجه حملات رژیم صهیونیستی را اعلام کرد.

وزارت بهداشت لبنان اعلام کرد که در حملات روز گذشته رژیم صهیونیستی به نقاط مختلف این کشور، ۱۸ نفر شهید و ۸۳ نفر نیز زخمی شدند.

طبق گزارش وزارت بهداشت لبنان با احتساب این رقم، از آغاز تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه لبنان در هشتم اکتبر سال گذشته (۱۶ مهر ۱۴۰۲) تاکنون ۲ هزار و ۹۸۶ نفر شهید و ۱۳ هزار و ۴۰۲ نفر هم زخمی شده‌اند.

حملات رژیم صهیونیستی به نقاط مختلف لبنان امروز نیز ادامه داشت.

ارتش رژیم صهیونیستی از دوشنبه دوم مهر حملات گسترده به مناطق مختلف جنوب لبنان را آغاز کرده است حزب‌الله لبنان نیز در مقابل هدف قرار گرفتن غیرنظامیان در این کشور سکوت نکرد و از همان دقایق نخست عملیات متعدد در پاسخ به این تجاوزات صهیونیست‌ها را آغاز کرد.

دولت لبنان نیز اخیراً شکایت جدیدی علیه رژیم صهیونیستی به دلیل تجاوزات این رژیم به خاک لبنان، به شورای امنیت سازمان ملل ارائه کرد.

 مروری بر آخرین تحولات لبنان و فلسطین

شرایط سخت کودکان لبنانی قربانی حملات اسرائیل

کودکانی که در حملات خشونت‌آمیز رژیم صهیونیستی به جنوب و شرق لبنان مجروح و دچار سوختگی شده‌اند، در جعیتاوی، تنها بیمارستانی که دارای واحد سوختگی است، تحت درمان قرار دارند.

دکتر زیاد سلیمان، یکی از مسئولان بیمارستان جعیتاوی گفت: از شروع جنگ تعداد بیماران افزایش یافته است، البته ما ظرفیت درمان و پذیرش همه را نداریم، سعی می‌کنیم بیماران با وخیم‌ترین اوضاع را انتخاب کنیم.

سلیمان با بیان این‌که بخش سوختگی ما تنها واحد سوختگی در لبنان است، اضافه کرد: زنان و کودکان یا بیمارانی که بیش از ۴۰ درصد بدنشان سوخته است را می‌پذیریم.

وی ادامه داد: از زمان شروع حملات اسرائیل حدود ۷۰ بیمار را پذیرفتیم و نتوانستیم برخی از این بیماران را نجات دهیم.

 مروری بر آخرین تحولات لبنان و فلسطین

ترکیه: نتانیاهو منبع تهدیدی برای جهان است

هاکان فیدان وزیر خارجه ترکیه امروز یکشنبه در نشست خبری مشترک در سومین کنفرانس بازنگری وزرای همکاری ترکیه و آفریقا که در جیبوتی برگزار شد، اعلام کرد: باید در هر فرصتی تکرار و تاکید کنیم که فروش سلاح به اسرائیل به معنای مشارکت در نسل‌کشی است.

وزیر خارجه ترکیه با بیان اینکه در رایزنی هایی که در این کنفرانس انجام شد، تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌ویژه غرب آسیا مورد بحث و بررسی قرار گرفت، افزود: بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل نه تنها برای کشورهای خاورمیانه بلکه در سطح جهانی به منبع تهدید تبدیل شده است.

فیدان با بیان اینکه «نسل‌کشی در غزه انجام می‌شود و هدف نتانیاهو با تداوم این امر، حذف کامل راه حل دو دولتی است»، خاطرنشان کرد: نتانیاهو تلاش می‌کند تا جنگ را به سایر نقاط به ویژه لبنان گسترش دهد.

وی با تاکید بر اینکه باید از نقض بیشتر قوانین بین‌المللی از سوی صهیونیست های اشغالگر جلوگیری شود، گفت: همانطور که می‌دانید جمهوری آفریقای جنوبی رهبری پرونده تشکیل شده علیه اسرائیل در دیوان بین‌المللی دادگستری را برعهده داشت. تبدیل شدن به صدای وجدان جهانی برای کشورهای آفریقایی بسیار مهم است. ترکیه به طور کامل از این ابتکار حمایت می‌کند.

هاکان فیدان اضافه کرد که نامه مشترکی نوشته شده و از همه کشورها خواسته شده است تا فروش سلاح و مهمات به این رژیم جعلی و غاصب را متوقف کنند.

 مروری بر آخرین تحولات لبنان و فلسطین

شلیک ۱۰۰ موشک از لبنان به اراضی اشغالی

ارتش رژیم صهیونیستی امروز یکشنبه اعلام کرد که ۳۰ موشک از سوی لبنان به سمت الجلیل در شمال فلسطین اشغالی شلیک شده است.

شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی هم از اصابت ترکش‌ به خودرویی در نزدیکی تقاطع گولانی در غرب طبریا خبر داد.

این شبکه همچنین اعلام کرد که یک پهپاد نیز در منطقه الحوله در الجلیل علیا رهگیری شده است.

از سوی دیگر، ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که از صبح امروز تا کنون ۱۰۰ موشک از لبنان به اراضی اشغالی فلسطین شلیک شده است.

حزب الله لبنان همچنین در بیانیه ای اعلام کرد که مرکز تجمع نظامیان اشغالگر قدس را در خله البردوشه در نزدیکی المناره موشکباران کرده است.

همچنین حزب الله لبنان بیان کرد که یک تانک مرکاوا را در المطله هدف قرار داده و منهدم کرده است و بر اثر این رویداد، سرنشینان این تانک کشته یا زخمی شدند..

حزب الله لبنان همچنین در بیانیه ای اعلام کرد که مرکز تجمع نظامیان صهیونیست را در پایگاه البغدادی موشکباران کرده است.

 حمله موشکی حزب الله به یک پایگاه در حیفا

حزب الله لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد که برای نخستین بار یک پایگاه وابسته به نیروی هوایی رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

حزب الله لبنان در بیست و هشتمین بیانیه‌ امروز خود اعلام کرد که مقاومت اسلامی با چند موشک پایگاه تخصصی وابسته به نیروی هوایی رژیم صهیونیستی را در شهر اشغالی حیفا هدف قرار داده است.

این پایگاه وابسته به نیروی هوایی و شامل مرکز آموزش متخصصان و کارشناسان فنی نیروی هوایی رژیم صهیونیستی است.

حزب الله لبنان در بیست و ششمین بیانیه‌ امروز خود نیز از حمله پهپادی به پایگاه نظامی الیاکیم در جنوب حیفا خبر داده بود.

این پایگاه شامل مجموعه‌ای از پادگان‌های آموزشی و از زیر مجموعه‌های فرماندهی منطقه شمال ارتش رژیم صهیونیستی است.

حزب الله لبنان اعلام کرد که پهپادهای مهاجم با دقت به اهداف خود در این پایگاه اصابت کرده‌اند.

ارتش رژیم صهیونیستی از دوم مهرماه حملات گسترده به مناطق مختلف جنوب لبنان را آغاز کرد که تا این لحظه نیز همچنان ادامه دارد. طبق گزارش وزارت بهداشت لبنان، حملات این رژیم تاکنون صدها شهید و هزاران زخمی برجای گذاشته است.

مروری بر آخرین تحولات لبنان و فلسطین

رونمایی حزب‌الله از تاسیسات موشکی «عماد ۵»

حزب الله لبنان با انتشار تصاویری از تاسیسات موشکی زیرزمینی عماد ۵ رونمایی کرد.

رسانه جنگ مقاومت اسلامی لبنان امروز ویدئویی را منتشر کرد که در آن بخش‌هایی از تاسیسات موشکی زیرزمینی عماد ۵ به نمایش گذاشته شده است.

در این ویدیو همچنین سخنان سید حسن نصرالله، دبیر کل سابق حزب‌الله لبنان پخش می‌شود که در آن تاکید کرده بود: میدان را ترک نمی‌کنیم و سلاح را زمین نمی‌گذاریم.

حزب‌الله لبنان در مقابل هدف قرار گرفتن غیرنظامیان در این کشور سکوت نکرده بلکه از همان دقایق اولیه، عملیات‌های متعدد علیه مواضع و شهرک‌های صهیونیست نشین در شمال فلسطین اشغالی را در دستور کار قرار داده و طی روزها و ساعت های گذشته با پرتاب صدها موشک، مواضع ارتش رژیم صهیونیستی را موشک باران کرده است و همزمان به شکار نظامیان و ادوات زرهی اشغالگران در نبرد زمینی ادامه می‌دهد.

انتهای پیام
captcha