کد خبر: 4246689
تاریخ انتشار : ۱۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۲

راه‌یابی مجدد دو کاندیدای مسلمان به کنگره آمریکا

رشیده طلیب، نماینده کنگره از ایالت میشیگان و ایلهان عمر نماینده مینه‌سوتا بار دیگر با پیروزی در انتخابات، به کنگره آمریکا راه یافتند.

به گزارش ایکنا به نقل از الجزیره، رشیده طلیب و ایلهان عمر،  دو سناتور مسلمان، بار دیگر به کنگره آمریکا راه یافتند.  آنها زمانی که در سال ۲۰۱۹ به عنوان نمایندگان مجلس نمایندگان ایالات متحده آمریکا روی کار آمدند، تاریخ‌ساز شدند و اولین زنان مسلمان بودند که در این مجلس خدمت کردند.

ایلهان عمر متولد ۱۹۸۲، یک سیاست‌مدار زاده سومالی اهل ایالات متحده آمریکا است. ایلهان عمر در سومالی در خانواده‌ای مسلمان زاده شد. او در سال ۲۰۱۶ عضو مجلس نمایندگان مینه‌سوتا شد و اولین آمریکایی ـ سومالیایی بود که به عضویت این مجلس درمی‌آمد. در ششم نوامبر ۲۰۱۸ او در انتخابات مجلس نمایندگان آمریکا، برنده شد و از حوزه انتخابیه پنجم مینه‌سوتا به مجلس راه یافت و اولین آمریکایی ـ سومالیایی شد که به این مجلس راه می‌یابد. او اولین زن باحجاب، اولین زن پناهجو و به همراه رشیده طالب نخستین نماینده زن مسلمان مجلس نمایندگان ایالات متحده آمریکا است. او در سال ۱۹۹۰ در جریان جنگ‌های داخلی سومالی از این کشور مهاجرت کرد و پیش از مهاجرت به آمریکا مدت چهار سال در یک اردوگاه پناهندگان در کنیا زندگی کرد.

رشیده طلیب متولد ۱۹۷۶، سیاست‌مدار و وکیل فلسطینی‌تبار است. او عضو حزب دموکرات و عضو سابق مجلس نمایندگان میشیگان است و با انتخابش به عنوان نماینده مجلس نمایندگان میشیگان در ۲۰۰۹، اولین زن مسلمان این مجلس و همین‌طور اولین زن مسلمانی بود که به مجالس ایالتی کل آمریکا راه می‌یافت. او در سال ۲۰۱۸ برای پیوستن به مجلس نمایندگان ایالات متحده آمریکا از سوی حزب دموکرات و برای نشستن بر کرسی حوزه انتخابیه سیزدهم میشیگان نامزد شد و در انتخابات عمومی، به همراه ایلهان عمر، اولین زنان مسلمانی شدند که به این مجلس راه یافتند. او همین‌طور اولین زن آمریکایی ـ فلسطینی است که به این مجلس راه می‌یابد؛ او عضو حزب سوسیال دموکرات آمریکا نیز هست.

مواضع ضدصهیونیستی و حمایت این دو نماینده مسلمان از حقوق ملت فلسطین، در آمریکا همواره بحث‌برانگیز بوده است. 

انتهای پیام
captcha