به گزارش ایکنا به نقل از وفا، خلیل الحیه، از رهبران جنبش حماس امروز سهشنبه بعد از اجرایی شدن آتشبس در نوار غزه اعلام کرد که ای مردم بزرگ غزه، ما اکنون در مرحله جدیدی قرار داریم و آن سازندگی، همدردی با بازماندگان و زدودن آثار تجاوز و بازسازی غزه است.
خلیل الحیه با بیان اینکه مرحله پیش رو، مرحله همبستگی و همدردی است، افزود: به تمام جهانیان اعلام میکنیم که مردم غزه، مردمی آزاده هستند و میسازند و ویران نمیکنند و آنچه را که اشغالگران نابود کردهاند، دوباره خواهند ساخت.
این رهبر جنبش مقاومت اسلامی فلسطین در ادامه اظهار کرد که همانگونه که در جنگ مردانه ایستادگی کردید، پس از جنگ نیز با قدرت و ارادهای استوار به پیش خواهید رفت.
الحیه پیش از این نیز در واکنش به توافق آتشبس با بیان اینکه که نبرد طوفان الاقصی نقطه عطف مهمی در تاریخ آرمان ملت فلسطین بود، گفت: کاری که گردانهای القسام انجام داد، ضربه مهلکی به دشمن وارد کرد و در تاریخ ماندگار خواهد بود. دشمن از ما حتی برای یک لحظه ضعف و سستی نخواهد دید.
خلیل الحیه با ستایش از ایران نیز گفته بود: جمهوری اسلامی ایران از مقاومت ما و مردم ما حمایت کرد، وارد جنگ شد و در دو عملیات «وعده صادق» عمق رژیم صهیونیستی را در هم کوبید.
انتهای پیام