کد خبر: 4269653
تاریخ انتشار : ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۴

کاهش عطش در روزه‌داری با نوشیدنی‌های سنتی

برای کاهش عطش در روزه‌داری باید از نوشیدنی‌ها و خوراکی‌های سنتی استفاده و مصرف غذاهای سرخ‌کردنی، چرب و پرادویه را کاهش داد.

کاهش عطش در هنگام روزه‌داری با نوشیدنی‌های سنتیبه گزارش ایکنا، احساس تشنگی در ماه مبارک رمضان یک حس طبیعی و جزو تجاربی است که هر روزه‌داری آن را پشت سر می‌گذارد اما با رعایت برخی نکات تغذیه‌ای می‌توان این تجربه را در حد معمول و قابل تحمل کاهش داد.

برای کاهش عطش در ایام روزه‌داری بهتر است در وعده افطار و سحر از نوشیدنی‌های سنتی از قبیل سکنجبین، شربت آب‌نارنج، ماءالشعیر طبی، شربت تخم ریحان، خاکشیر و خرفه استفاده کرد.

مصرف مایعات در فاصله میان دعده افطار تا سحر به میزان شش تا هشت لیوان نیز به تأمین آب بدن در طول روزه‌داری کمک می‌کند. 

سوپ‌جو، کوکوی کدو، ماش پلو و کوکوی کاهو، اسفناج و خرفه از جمله خوراکی‌هایی هستند که به دلیل ذخیره آب زیاد در بافتشان می‌توانند کم کم آب مورد نیاز بدن در طول روز را تأمین کنند.

البته باید توجه داشت به طور طبیعی غذاهای شور باعث می‌شوند بیشتر احساس تشنگی کنیم بنابراین می‌توان از ماه رمضان به عنوان بهترین فرصت برای عادت به کاهش مصرف نمک در وعده‌های غذایی استفاده کرد.

از سوی دیگر خوردن غذاهای سرخ کردنی، شیرینی‌های چرب و غذاهای شور و پرادویه باید در ماه رمضان به حداقل ممکن برسد تا موجب افزایش تشنگی و عطش در طول روزه‌داری نشود. 

انتهای پیام
captcha