کد خبر: 4275227
تاریخ انتشار : ۱۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۴

تأکید تولیت آستان عباسی بر اهمیت نهادینه‌کردن کلام اهل بیت(ع) در جامعه

تولیت آستان مقدس عباسی در جلسه‌ای با آیت‌الله رمضانی، دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) کشورمان و هیئت همراه، بر ضرورت آشنایی جوامع با اصول و مبانی اهل بیت(ع) و اهمیت آن در حل مشکلات اجتماعی و فرهنگی تأکید کرد.

به گزارش ایکنا به نقل از آستان مقدس عباسی، علامه سیداحمد الصافی، تولیت آستان مقدس عباسی، سیدمحمدرضا الصراف، مؤذن و سید لیث العبیدی، قاری آستان عباسی و حسینی را به حضور پذیرفت و از تلاش‌های آنان در محافل دینی و قرآنی ماه رمضان تقدیر کرد.

علامه الصافی با اشاره به اینکه شهر کربلا، در اذان و قرآن هویت خاص خود را دارد، بر ضرورت حفظ میراث این شهر در این زمینه تأکید کرد و از قاریان قرآن خواست که از الگوهای معمول جامعه خارج نشوند.

خبر دیگری نیز حاکی است که آیت‌الله صافی در دیدار با آیت‌الله رضا رمضانی، دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) کشورمان و هیئت همراه، بر ضرورت آشنایی جوامع با اصول و مبانی اهل بیت(ع) و اهمیت آن در حل مشکلات اجتماعی و فرهنگی تأکید کرد.

تأکید تولیت آستان عباسی بر حفظ میراث قرآنی کربلا

تولیت آستان عباسی در این دیدار تشکیل کمیته‌ای از علما و کارشناسان به‌منظور فعالیت در پروژه نشر کلام و بیانات ائمه معصومین(ع) را خواستار شد و اظهار کرد: امام رضا(ع) فرمود اگر مردم فضیلت سخنان ما را می‌دانستند، از ما پیروی می‌کردند.

وی با اشاره به اهمیت نهادینه‌کردن احادیث نبوی و کلام اهل بیت(ع) در جامعه افزود: این احادیث باید مطابق با فرهنگ ملت‌های جهان برای مردم نقل و تبیین شود.

آیت‌الله رمضانی نیز در این دیدار گزارشی از فعالیت‌های مجمع جهانی اهل بیت(ع) و پروژه‌های فرهنگی این مجمع برای نشر اندیشه اهل بیت(ع) به زبان‌های مختلف ارائه داد و آمادگی خود را برای همکاری در زمینه انتشار و پوشش خبری فعالیت‌های آستان مقدس عباسی در خبرگزاری وابسته به مجمع جهانی اهل بیت(ع)(ابنا) اعلام کرد.

انتهای پیام
captcha