سخنگوی نیروهای مسلح یمن از حملات پهپادی به عمق اراضی اشغالی و نیز علیه ناوهای جنگی آمریکا در دریای سرخ خبر داد. 
به گزارش ایکنا به نقل از المسیره، یحیی سریع، سخنگوی نیروهای مسلح یمن از عملیات نیروهای مسلح این کشور به اهدافی در عمق اراضی اشغالی خبر داد.
وی افزود: عملیات نظامی با پهپاد یافا علیه هدف نظامی رژیم صهیونیستی در منطقه یافای اشغالی انجام دادیم.
سخنگوی نیروهای مسلح یمن همچنین بیان کرد: با چندین پهپاد عملیاتی علیه ناوگان دریایی آمریکا از جمله ناو هواپیمابر ترومن در شمال دریای سرخ انجام دادیم. یمن بزرگ شکستناپذیر است و از یاری و حمایت ملت مظلوم فلسطین دست برنمیدارد و تسلیم دشمن آمریکایی نمیشود.
یحیی سریع تأکید کرد: به یاری خداوند مانع حرکت کشتی های اسرائیلی در دریای سرخ و عرب خواهیم شد. به یاری خداوند با دشمن آمریکایی مقابله خواهیم کرد و به حمایت از ملت فلسطین تا زمان توقف جنگ و رفع محاصره از غزه ادامه خواهیم داد.
انتهای پیام