کد خبر: 4277462
تاریخ انتشار : ۳۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۶

برگزاری جشنواره غذای حلال در هنگ کنگ

به ابتکار جامعه مسلمانان هنگ کنگ، نخستین جشنواره غذای حلال برگزار و با استقبال گسترده مردم و صاحبان کسب و کار حلال روبه‌رو شد.

به گزارش ایکنا به نقل از ساوث چاینا مورنینگ پست، اعضای جامعه مسلمان هنگ کنگ نسبت به استقبال روزافزون این شهر از غذای حلال که در اولین جشنواره غذای حلال در فضای باز در Tsim Sha Tsui نمود پیدا کرد ابراز خوشنودی کردند.
 
این رویداد در روز شنبه برگزار شد و گامی مهم به سوی فراگیری و شناخت بیشتر به شمار می‌رود که با برنامه‌های دولت هنگ کنگ برای معرفی این شهر به عنوان مقصدی برای مسافران مسلمان مطابقت دارد.
 
سمیه یکی از ساکنان قدیمی مسلمان هنگ کنگ گفت: این اولین بار است که چنین چیزی را در هنگ کنگ می‌بینیم و واقعاً جالب است. این کار جدیدی برای شهر بوده و من فکر می‌کنم واقعاً جالب است که آنها ما مسلمانان را می‌پذیرند و این جشنواره را برگزار می‌کنند.
 
عطیه یکی از دوستان او افزود: می‌توانم بگویم در طول پنج سال گذشته بسیاری از مکان‌ها برای  پذیرایی حلال باز شده و واقعاً برای ما مفید و راحت بوده است.
 
جشنواره غذای حلال با همکاری M.E.L.T. مرکز منابع اقلیت‌های قومی و متولیان جامعه اسلامی هنگ کنگ، با هدف به نمایش گذاشتن تنوع فرهنگی رو به رشد غذاهای حلال در شهر برگزار شده است.
 
سعیدالدین، رئیس هیئت امنای جامعه اسلامی هنگ کنگ نیز از پیشرفت در معرفی بیشتر غذاخوری‌های حلال‌پسند ابراز خرسندی کرد و گفت: در حال حاضر حدود 280 رستوران در هتل‌ها و برخی کارخانه‌ها داریم. اما ما کارکنان خود را افزایش داده‌ایم و فکر می‌کنم می‌توانیم به هدف 500 رستوران حلال تا پایان امسال برسیم.
 
وینسنت چنگ وینگ شان، نماینده مجلس که همچنین رئیس ائتلاف دموکراتیک برای بهبود و پیشرفت کمیته اقلیت‌های قومی هنگ کنگ است بر اهمیت پذیرش جامعه مسلمان محلی و در عین حال تلاش برای جذب گردشگران بیشتری که پیرو این دین هستند، تأکید کرد و گفت: در هنگ کنگ، بیش از 300 هزار مسلمان زندگی می‌کنند و آنها مدت‌های طولانی است که در اینجا ساکن هستند.
 
وی افزود: آنها در جامعه ادغام شده‌اند، اما فرهنگ خاص خود را نیز دارند و ما امیدواریم که پس از این جشنواره بتوانیم تبلیغات بیشتری داشته باشیم تا به مردم بفهمانیم که هنگ کنگ مایل و قرار است کارهای بیشتری برای تبدیل شدن به مقصدی جذاب برای مسلمانان گردشگر انجام دهد.
 
راجیو باسین، مدیر عامل رستوران‌های سیلور اسپون گفت که طی سال گذشته شاهد افزایش 5 درصدی گردشگران خاورمیانه‌ای بوده است که نشان می‌دهد تلاش‌ها در حال حاضر نتایج مطلوبی را به همراه داشته است. او گفت: در غذاهای خود، گوشت گاو و خوک نمی‌فروشیم تا هم جامعه مسلمان و هم جامعه هندو را خوشحال کنیم.
 
سهل احمد، مدیر غذاخوری حلال ایتالیایی Fog Restaurant و Bar، بر جذابیت بیشتر غذاهای حلال تأکید کرد و گفت: در بازار مشاهده کردم که غذای حلال ایتالیایی وجود ندارد. بازار در هنگ کنگ بسیار گسترده است و افراد زیادی از فرهنگ‌های مختلف حضور دارند. غذای حلال می‌تواند برای همه باشد، نه فقط برای مسلمانان؛ مسیحی، هندو، بودایی و همه می‌توانند از غذای حلال استفاده کنند.
 
جذب گردشگران خاورمیانه به عنوان بخشی از هدف گسترده‌تر برای تقویت روابط تجاری با منطقه، در دستور کار دولت هنگ کنگ در سال گذشته بوده است.
انتهای پیام
captcha