کد خبر: 4299533
تاریخ انتشار : ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۴

برنامه شرکت‌های هنگ کنگی برای در دست گرفتن بازار غذای حلال

شرکت‌های هنگ کنگی قصد دارند با کسب گواهی حلال از تقاضای جهانی رو به افزایش برای محصولات غذایی حلال بهره ببرند.

به گزارش ایکنا به نقل از ساوث چاینا مورنینگ پست، برخی از فعالان صنعت حلال هنگ کنگ می‌گویند که تعداد فعلی رستوران‌های دارای گواهینامه حلال هنوز برای پاسخگویی به تقاضای محلی کافی نیست.

 
لئو یوئن چونگ-اون، رئیس و بنیانگذار انجمن علوم و فناوری غذایی هنگ کنگ گفت: ما در سال‌های اخیر شاهد رشد سریع درخواست‌های گواهینامه حلال بوده‌ایم.
 
اما این میزان به هیچ وجه پاسخگوی تقاضای موجود نیست، به خصوص در ایام اعیاد اسلامی که گردشگران از کشورهای مسلمان افزایش می‌یابند و مسلمانان محلی برای جشن‌ها بیرون می‌روند.

بیشتر بخوانید

 
هنگ کنگ به دنبال جذب منابع جدید گردشگر، از جمله گردشگران خاورمیانه برای کمک به رونق اقتصاد خود است. برای ترویج صدور گواهینامه حلال در بین رستوران‌ها، هیئت گردشگری هنگ کنگ با هیئت امنای صندوق جامعه اسلامی هنگ کنگ همکاری کرد تا به عنوان بخشی از تلاش‌های دولت برای تنوع بخشیدن به گردشگران باعث جذب بیشتر مسلمانان شوند.
 
از اواسط آوریل امسال، تعداد رستوران‌های دارای گواهینامه در هنگ کنگ از حدود ۱۰۰ رستوران در ابتدای سال ۲۰۲۴ به بیش از ۱۷۰ رستوران افزایش یافته است، از جمله رستوران‌های چینی لوکس، رستوران‌های کانتونی و فروشگاه‌های مدرن نودل به سبک هنگ کنگی.
 
یوئن افزود که حتی رستوران‌هایی که هنوز گواهینامه حلال رسمی را کسب نکرده اند، گزینه‌های گیاهی را به منوی خود اضافه می‌کنند و به مشتریان بیشتری با نیازهای غذایی مختلف خدمات ارائه می‌دهند.
 
علاوه بر رستوران‌ها، چهار برند در هنگ کنگ محصولات پخته شده دارای گواهینامه حلال ارائه می‌دهند و گزینه‌های سوغاتی بیشتری را برای گردشگران مسلمان فراهم می‌کنند.
 
فرانسیس هو هو-تاک، بنیانگذار My Care Healthcare، شرکتی که وعده‌های غذایی سالم پیش بسته‌بندی شده برای سالمندان و افراد دارای محدودیت‌های غذایی تولید می‌کند، از سال ۲۰۲۲ شروع به بررسی بازار حلال کرد.
 
این شرکت اکنون چهار محصول دارای گواهی حلال ارائه می‌دهد، از جمله سس XO که جایگزین ژامبون با تخم میگو می‌شود و در فرودگاه بین‌المللی هنگ کنگ موجود است.
 
هو گفت: ما سؤالات بیشتری در مورد محصولات حلال خود دریافت می‌کنیم، اما هر محصول حداقل به سه ماه تحقیق و توسعه و زمان بیشتری برای دریافت گواهینامه نیاز دارد.
 
وی افزود: من معتقدم که در حال حاضر در مرحله‌ای هستیم که می‌توانیم نیازهای موجود بازار را برآورده کنیم، نه اینکه به دنبال رشد انفجاری و ناگهانی باشیم.
 
دانیل چان، یکی از مالکان کارخانه سس کونچون، می‌گوید با توجه به عرضه موجود محصولات حلال از سوی کشورهای مسلمان، رشد بازار حلال نامحدود و انفجاری نخواهد بود.  چان گفت: یک نکته که باید روشن شود این است که کارخانه‌های مواد غذایی در همه جا، از جمله در کشورهای مسلمان، وجود دارند، به این معنی که نیازی به برون‌سپاری همه چیز از هنگ کنگ ندارند.
 
چان گفت که این شرکت در سال ۲۰۱۴ گواهینامه حلال را دریافت کرد زیرا یک مشتری خارجی می‌خواست چندین رستوران‌ چینی را در خاورمیانه افتتاح کند. مشتریان اصلی این شرکت اکنون خطوط هوایی و بیمارستان‌ها هستند و تنها درصد کمی از محصولات در بازارهای خرده‌فروشی محلی فروخته می‌شدند.
 
هر دو شرکت در نمایشگاه Food Expo Pro شرکت خواهند کرد، نمایشگاهی که از پنجشنبه تا شنبه این هفته در مرکز نمایشگاه‌ها و همایش‌ها در وان چای برگزار می‌شود و توسط شورای توسعه تجارت هنگ کنگ سازماندهی شده است.
 
ارزش صادرات سالانه محصولات هنگ کنگ به کشورهای مسلمان از ۲.۷ میلیارد دلار هنگ کنگ (۳۷۶ میلیون دلار آمریکا) در سال ۲۰۲۰ به ۵.۵ میلیارد دلار هنگ کنگ در سال ۲۰۲۴ رسیده که نرخ رشد سالانه ۱۹ درصد را نشان می دهد.
 
صادرات مجدد از طریق هنگ کنگ به کشورهای مسلمان از ۱۷۸.۸ میلیارد دلار هنگ کنگ در سال ۲۰۲۰ به ۲۱۵.۸ میلیارد دلار هنگ کنگ در سال ۲۰۲۴ افزایش یافته است.
 
انتهای پیام
captcha