کد خبر: 4278452
تاریخ انتشار : ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۲
میرابیان بیان کرد

کوچ اجباری و تسلیم حماس؛ اهداف صهیونیست‌ها از تشدید جنایات در غزه + صوت

کارشناس ارشد مسائل غرب آسیا با اشاره به دور جدید حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به غزه گفت: تمام فشارها و تشدید حملات و جنایت‌های رژیم صهیونیستی از سویی برای اجرای طرح موچ اجباری و از سوی دیگر برای آن است که حماس خواسته رژیم صهیونیستی در آتش‌بس را پذیرفته، غزه را تخلیه کرده و تسلیم شود. 

سیدرضا میرابیان، سفیر اسبق جمهوری اسلامی ایران در کویت و کارشناس ارشد مسائل غرب آسیا

سیدرضا میرابیان، سفیر اسبق جمهوری اسلامی ایران در کویت و کارشناس ارشد مسائل غرب آسیا، در گفت‌وگو با ایکنا به تبیین اهداف تشدید جنایات‌ رژیم صهیونیستی در غزه و حمایت‌های صریح ترامپ از نتانیاهو در راستای اجرای بی‌سر و صدای کوچ اجباری فلسطینی‌هاست، گفت: تمام فشارها و تشدید حملات و جنایت‌های رژیم صهیونیستی از سویی برای اجرای این طرح و از سوی دیگر برای آن است که حماس خواسته رژیم صهیونیستی در آتش‌بس را پذیرفته، غزه را تخلیه کرده و تسلیم شود. 

وی با تأکید بر اینکه تسلیم شدن حماس امکان‌پذیر نیست، اظهار کرد: در داخل رژیم صهیونیستی اعتقاد بر این است که نتانیاهو نتوانست حماس را به زانو درآورد، پس نمی‌تواند مردم غزه را نیز از این منطقه خارج کند. به همین دلیل اعتراضات در داخل رژیم صهیونیستی افزایش یافته و صدای مخالفان برای آزادی سایر اسرای اسرائیلی و رسیدن توافق با حماس، بالا گرفته است. لذا نتانیاهو تحت فشار سنگینی قرار گرفته است. 


بیشتر بخوانید: 


رژیم صهیونیستی به بن‌بست رسیده

میرابیان با بیان اینکه آمریکایی‌ها بهانه‌ای برای ادامه این وضعیت ندارند، افزود: رژیم صهیونیستی به بن‌بست و استیصال رسیده است و راه گریزی ندارد جز اینکه خواسته‌های حماس را بپذیرد، اجازه ورود کمک‌های انسانی را در قالب غذا و دارو به غزه بدهد و حق حیات را برای مردم در این منطقه قبول کند.

کارشناس ارشد مسائل غرب آسیا در پاسخ به این سؤال که آیا ترامپ در امتداد این حمایت‌ها به دنبال عادی‌سازی روابط کشورهای عربی با اسرائیل است، بیان کرد: ترامپ و نتانیاهو به دنبال این موضوع هستند که دوباره عادی‌سازی روابط را از سر بگیرند، همانطور که در گذشته نیز به دنبال این موضوع بودند. همچنین رژیم صهیونیستی طی 70 سال گذشته، جمعیت زیادی را از فلسطین اخراج کرده و امروز می‌خواهد همان جمعیت باقی‌مانده از فلسطینیان را در غزه و سایر نقاط به اجبار کوچ دهد و مردم غزه را به مصر و مردم کرانه باختری را به اردن منتقل کند. خوشبختانه هر دو کشور نیز به شدت با این قضیه مخالف هستند و مصری‌ها و اردنی‌ها بر موضع عدم پذیرش کوچ اجباری فلسطینیان محکم ایستاده‌‌اند. 

سکوت کشورهای عربی مقابل جنایات صهیونیست‌ها

وی درباره سکوت کشورهای عربی در مقابل این جنایت‌ها، گفت: این سکوت از روی عجز و ناتوانی است اما آنچه تعیین‌کننده سرنوشت غزه است، استقامت و ایستادگی فلسطینیان است. خود مردم فلسطین، آینده را تعیین می‌کنند. اجلاسیه‌ها و نشست‌هایی چون سازمان همکاری‌های اسلامی بیشتر جنبه رسانه‌ای دارد و متأسفانه این سازمان به وظایف خود عمل نمی‌کند.  

کارشناس ارشد مسائل غرب آسیا درباره هدف آمریکا از تشدید حملات به یمن، گفت: هدف از حملات آمریکا دست برداشتن انصارالله از حملات خود در دریای سرخ و پرتاب موشک‌ها علیه اسرائیل است. نشریه آمریکایی «فارن افرز» در گزارش روزهای گذشته خود صریحا اعلام کرد «در عرض یک ماه گذشته علی‌رغم تمام بمباران‌های سنگین یمن، انصارالله نه تنها تسلیم نشده بلکه امنیت نیز به دریای سرخ بازنگشته است. کشتی‌ها آمریکایی، انگلیسی و اسرائیلی همچنان مجبور به دور زدن قاره آفریقا هستند.» 

کد

میرابیان در پایان با تأکید بر اینکه پرتاب موشک‌ها و حملات از سوی انصارالله به شهرهای بزرگ اراضی اشغالی تداوم دارد، گفت: مجموع این اتفاقات و اعترافات صریح آمریکایی‌ها نشان می‌دهد بنیه نظامی انصار‌الله از بین نرفته است.

گفت‌وگو از سمیرا انصاری

انتهای پیام
captcha