کد خبر: ۴۲۷۸۵۵۷
تاریخ انتشار : ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۵

دعوت از افراد با گروه خونی O- برای اهدای خون

سخنگوی سازمان انتقال خون با اعلام این خبر که خون‌رسانی به مصدومان حادثه انفجار در بندر شهید رجائی صورت گرفته است، از مردم استان هرمزگان که خون O- دارند خواست خون اهدا کنند.

دعوت از افراد با گروه خونی O- برای اهدای خون

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی سازمان انتقال خون، بشیر حاجی بیگی، سخنگوی سازمان انتقال خون ضمن اعلام این مطلب که شبکه ملی خو‌ن‌رسانی با استفاده از ذخایر استان‌های همجوار استان هرمزگان به سرعت برای تأمین خون مورد نیاز حادثه دیدگان بندر شهید رجایی اقدام کرده است، حادثه ناگوار بندر شهید رجایی را به خانواده‌های داغدار تسلیت گفت و برای مجروحان حادثه آرزوی بهبودی کرد.

حاجی‌بیگی در خصوص نحوه تأمین خون مورد نیاز مجروحان گفت: در پی وقوع حادثه یاد شده، سازمان انتقال خون ایران با فعال کردن شبکه ملی خون‌رسانی، ارسال خون و فراورده‌های آن را از استان‌های مختلف شروع کرد.
 
وی افزود: به محض اطلاع از وقوع حادثه از استان‌های گیلان، تهران، یزد، همدان، کرمان، خراسان شمالی و اصفهان ارسال خون به بندر عباس انجام شده است، اداره کل انتقال خون استان هرمزگان نیز با توجه به وضعیت پیش آمده به صورت ۲۴ ساعته فعال و آماده حضور داوطلبان اهدای خون است. 
 
حاجی‌بیگی از داوطلبان عزیز اهدای خون در استان هرمزگان که دارای گروه خونی O- هستند، خواست تا اهدای خون را در اولویت قرار دهند.

انتهای پیام
captcha