کد خبر: 4280995
تاریخ انتشار : ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۱

درخواست شورای اسلامی آمریکا برای پاسخگویی به اظهارات سناتور اسلام‌هراس

شورای روابط آمریکایی اسلامی از کنگره آمریکا خواست تا اظهارات ضد اسلامی نماینده ایالت فلوریدا را محکوم کند.

درخواست شورای اسلامی آمریکا برای پاسخگویی به اظهارات سناتور اسلام‌هراس

به گزارش ایکنا به نقل از شورای روابط آمریکایی اسلامی (CAIR)، این شورا از کنگره خواست تا اظهارات رندی فاین، نماینده فلوریدا، را به دلیل اظهاراتی که نفرت ضد مسلمانان و ضد فلسطینیان را ترویج می‌دهد، محکوم کند.

این شورا از همه اعضای مجلس نمایندگان ایالات متحده خواسته است تا آنچه را که «لفاظی‌های خشونت‌آمیز ضد مسلمانان و  ضد فلسطینی» رندی فاین، نماینده جمهوری‌خواه تازه انتخاب شده فلوریدا در کنگره توصیف می‌کند، محکوم کنند.
 
این درخواست پس از آن مطرح می‌شود که فاین، در تاریخ ۲ می، در شبکه ایکس برای اشاره به یکی از نمایندگان مجلس از عنوان «تروریست مسلمان» استفاده و  عکسی از غیرنظامیان فلسطینی منتشر کرد.
 
درخواست CAIR به بیش از ۱۶۰۰ نفر از اعضای کنگره و فعالان حقوق مدنی ارسال و خواستار محکومیت صریح چنین سخنانی در مجلس قانونگذاری شد.
 
رابرت اس. مک‌کاو، مدیر بخش امور دولتی CAIR و نویسنده این نامه هشدار داد که اظهارات فاین نه تنها برای مسلمانان و فلسطینیان، بلکه از نظر اصول گفتمان دموکراتیک نیز خطرناک است. او نوشت: کنگره باید در برابر نفرت موضع بگیرد، قبل از اینکه گفتمان ما را بیشتر مسموم کند یا خشونت و اقدامات تروریستی در دنیای واقعی را تحریک کند.
 
این نامه همچنین شامل فهرست مفصلی از ۱۰ اظهار نظر قبلی فاین است که مسلمانان و فلسطینیان را غیرانسانی جلوه می‌دهد و خشونت را ترویج می‌کند. در میان این موارد، پست‌هایی در رسانه‌های اجتماعی وجود دارد که در آن‌ها، ظاهراً فاین از کشته شدن یک معترض فلسطینی ـ آمریکایی توسط نیروهای اسرائیلی تمجید کرده، پیشنهاد داده که قانونگذاران مسلمان باید قبل از ورود او کنگره را ترک کنند و نوشته است که «غزه باید نابود شود».
 
در نمونه دیگری که توسط CAIR ذکر شده است، فاین در پاسخ به سؤالی در مورد بمباران یک ساختمان رسانه‌ای در حالی که روزنامه‌نگاران آمریکایی در داخل آن بودند، تنها با یک کلمه پاسخ داده است: بله. در یک مورد جداگانه، گزارش شده است که او در یک گفت‌وگوی آنلاین به یکی از رأی‌دهندگان گفته است که برو خودت را منفجر کن.
 
طبق گزارش‌ها، در جریان جلسه استماع سنا در فلوریدا، فاین به شخصی که چفیه پوشیده بود، گفته است که از لباس تروریستی خود لذت ببر. 
 
در بخش‌هایی از نامه‌ شورای روابط اسلامی ـ آمریکایی آمده است: ما از دفتر شما می‌خواهیم که لفاظی‌های خشونت‌آمیز ضداسلامی، ضدآمریکایی و ضدفلسطینی رندی فاین، نماینده‌ فلوریدا در کنگره را علنا ​​محکوم کند. اکنون که او به کنگره‌ پیوسته است، بسیار مهم است که دفتر شما هرگونه همکاری با این افراط‌گرا را رد کند.
این سازمان در پایان پیام خود از قانون‌گذاران خواست تا اظهارات فاین را علنا ​​محکوم کنند و اطمینان حاصل کنند که لفاظی‌های او در کنگره عادی‌سازی نشود.
انتهای پیام
captcha